Islantilaispelaajan suosio karkasi taivaisiin MM-kisoissa – naiset hullaantuivat: ”Mistä löydämme hänet?”

rac

Julkaistu:

MM-futis
Keskikenttäpelaaja Rurik Gislason sulattaa sydämiä.
Islannin taival käynnissä olevissa Venäjän MM-kisoissa päättyi alkulohkoon, mutta piskuinen pohjoismaa jätti kisakatsojille lukuisia lämpimiä muistoja.

Yksi niistä liittyi joukkueen keskikenttäpelaajaan Rurik Gislasoniin.

MM-kisojen ”Brad Pittiksikin” nimetty 30-vuotias jalkapalloilija käänsi päitä tullessaan vaihdosta kentälle Islannin avausottelussa Argentiinaa vastaan.

Pelaajan jäänsiniset silmät ja muu ulkoinen olemus keräsi kehuja etenkin naiskannattajilta. Gislason pelasi MM-turnauksessa myös ottelussa Nigeriaa vastaan. Islanti hävisi pelin maalein 0–2.


Islanti jäi lopulta lohkonsa viimeiseksi yhdellä pisteellä.

Gislason sai MM-kisoista arvokisakokemuksen lisäksi tukun uusia faneja. Saksan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla SV Sandhausenissa pelaavalla Gislasonilla oli ennen MM-kisoja Instagramissa noin 30 000 seuraajaa, Nyt määrä on kasvanut 1,2 miljoonaan.
Jalkapalloilija on osannut hyödyntää ulkonäköään, sillä hän tekee pelaamisen ohella mallin töitä.

Gislason teki vaikutuksen myös MM-pelejä Moskovan fanialueella seuranneisiin venäläisnaisiin. IS näytti heille keskustelua aiheuttaneen islantilaisen kuvaa ja kysyi, tunnistavatko he kyseistä pelaajaa.

Vastaukset olivat haltioituneita.

– Emme tiedä, kuka hän on, mutta hän on kuuma! Mistä löydämme hänet? Onko osoitetta, puhelinnumeroa tai jotain? moskovalaiset Svetlana ja Daria intoilivat.

Jutun pääkuvana olevalla videolla lisää Gislasonin aiheuttamia reaktioita.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt