Helsinkiläisellä satumainen onni MM-vedonlyönnissä – kerroin 3 801 596,00

Julkaistu:

MM-futis
Kuuden rivin voittojärjestelmä maksoi 0,05 euron vähimmäispanoksella 0,30 euroa.
Helsinkiläinen nettipelaaja sai kiinni peräti 3 801 596,00:n kertoimen Veikkauksen Supermonivedossa keskiviikkona.

Kohteina olivat MM-ottelut:
  • Meksiko–Ruotsi (0–3)
  • Etelä-Korea–Saksa (2–0)
  • Serbia–Brasilia (0–2)
  • Sveitsi–Costa Rica (2–2)
Veikkauksen mukaan voitto tuli kuuden rivin järjestelmällä, joka maksoi 0,05 euron vähimmäisrivipanoksella 0,30 euroa.

Ainoa voittaja kuittasi jämerät 190 723,80 euroa. Toisen voittoluokan viisi osumaa nostivat voittoa 644,00 eurolla.

Järjestelmän kolmessa ensimmäisessä kohteessa oli vain niissä toteutuneet tulokset. Neljännessä eli Sveitsin ja Costa Rican kohtaamiseen pelaajalla oli kotijoukkueelle 1 ja 2 maalia ja vierasryhmälle 0, 1 ja 2 maalia.

Costa Rica tasoitti ottelun Sveitsiä vastaan lisäajalla, kun Bryan Ruizin rangaistuspotku pyörähti verkon perukoille yläriman ja Sveitsin maalivahdin selän kautta.

Myös Ruotsin voitto Meksikosta ja Etelä-Korean yllätys Saksaa vastaan nostivat kerrointa. Etelä-Korea teki molemmat maalit ottelun lisäajalla. Ennen jälkimmäistä maalia Saksan maalivahti Manuel Neuer osallistui hallitsevan maailmanmestarin hyökkäystyöskentelyyn kaukana maalinsa suulta.

Veräjänvartijan seikkailu nosti voiton 50 000 eurosta 190 000 euroon.

– Ilman Costa Rican pilkkua ja Neuerin pelintekoyritystä voitto olisi ollut vain reilut 17 000 euroa, liiketoiminnan suunnittelupäällikkö Jukka Nurmi kertoi Veikkauksen verkkosivuilla.

– Ruotsin kolmas maali pudotti pois yli 95 prosenttia riveistä. Saksan ja Meksikon jääminen nollille olivat myös isoja yllätyksiä. Costa Rican toinen maali erotuomarin myöntämällä lisäajalla kruunasi voittorivin ja nosti kertoimen vuoden ennätyslukuihin. Vain Serbia-Brasilian 0–2 meni ennakko-odotusten mukaan.

Helsinkiläisen saama voitto on vuoden 2018 suurin Monivedossa, mutta ei mahdu pelin historian kymmenen suurimman lunastuksen joukkoon. Vuonna 2007 siuntiolainen pelaaja voitti Monivedosta 641 686 euroa.

Lue lisää: MM-kisojen jatkajat selvillä – katso tästä pudotuspeliparit ja jatko-ohjelma

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt