Lionel Messi keräsi ylistyssanoja valmentajalta Argentiinan voiton jälkeen – ”Kaikkien muiden yläpuolella”

rac

Julkaistu:

MM-futis
Kapteeni sanoo joukkueen tienneen, että Nigeria kaatuisi MM-kisojen lohkovaiheen päätöskierroksella.
Jalkapallon supertähti Lionel Messi helpottui, kun yskähdellen urakkansa aloittanut Argentiina raivasi lopulta tiensä MM-lopputurnauksen pudotuspelivaiheeseen.

Messi viimeisteli avausmaalin D-lohkon päätöskierroksen 2–1-voittopelissä Nigeriaa vastaan. Ratkaisevan maalin laukoi puolustaja Marcos Rojo 86. minuutilla. Videolla nähdään animaatio Messin avausmaalista.

– Me tiesimme, että voittaisimme. Luotimme siihen, että Jumala auttaisi meitä ja kaikki sujuisi hyvin, tällä viikolla 31 vuotta täyttänyt Messi kommentoi argentiinalaismedialle.

Hänen mukaansa joukkue ”hermostui” Nigerian Victor Mosesin 51. minuutin tasoitusosuman jälkeen.


– Meillä oli tunne, että aika kului nopeammin. Siitä syystä aloimme hyökätä ja prässätä enemmän. Sillä tavalla teimme jatkopaikan tuoneen maalin.

Argentiinan päävalmentaja Jorge Sampaoli hehkutti, että lopputuloksen taustalla oli pelaajien rohkeus.

– Meillä oli paljon tilanteita. Yritimme luoda mahdollisuuksia, mutta tärkein asia tänään oli se, että pelaajat olivat todella rohkeita, tuumi Sampaoli.


Neljännesvälierissä argentiinalaiset saavat vastaansa Ranskan, joka voitti oman lohkonsa. Kapteeni Messin mukaan joukkue on katsonut kaikki Ranskan ottelut MM-kisoissa.

– Minulla on myös sekä hyökkäys- että puolustuspäässä joukkuekavereita, jotka tunnen erittäin hyvin. Tiedän, keitä he ovat ja mitä meidän pitää tehdä.

Tällä kertaa kehuja kerännyt Messi on saanut turnauksen aikana osakseen kritiikkiä, sillä hän tuntuu pelaavan paremmin seurajoukkueessaan Barcelonassa kuin maajoukkuepaidassa. Sampaoli puolustaa suojattiaan.

– Joka kerta pelatessaan Messi osoittaa, että hän on fantastinen pelaaja ja kaikkien muiden yläpuolella. Hän tarvitsee kuitenkin tukea joukkuekavereiltaan. Vain silloin hän pelaa parhaalla tasollaan, päävalmentaja kommentoi.

Lähde: Reuters

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt