Lionel Messi ja Marcos Rojo osuivat, Argentiina meni neljännesvälieriin

Julkaistu: , Päivitetty:

MM-futis
Lionel Messi viimeisteli turnauksen ensimmäisen maalinsa tärkeässä paikassa. Nigeria tasoitti rangaistuspotkusta, mutta Marcos Rojo vei Argentiinan uudelleen johtoon ja jatkoon.
Argentiina pelasi selkä seinää vasten Nigeriaa vastaan D-lohkon päätöskierroksella.

Argentiinan supertähti Lionel Messi on vaellellut MM-turnauksessa tähän saakka varjojen mailla, mutta nyt FC Barcelonan supertähti osui tärkeässä paikassa.

Messi otti Ever Banegan pitkän syötön taitavasti haltuun ja viimeisteli komeasti maalin takanurkkaan ottelun 14. peliminuutilla. Maali oli Messin ensimmäinen tässä MM-turnauksessa.


Argentiina pääsi puoliajalle 1–0-johdossa. Lohkon toisessa ottelussa puoliajalle lähdettiin maalittomassa tasatilanteessa.

Toisella puoliajalla alkoi tapahtua molemmissa otteluissa. Argentiinan Javier Mascherano kaatoi Nigerian Oghenekaro Etebon rangaistuspotkun arvoisesti. Victor Moses upotti pilkun varmasti maaliin.

Kun ottelua oli pelaamatta viitisen minuuttia, Marcos Rojo viimeisteli Argentiinalle 2–1-johtomaalin.

Islannin ilta synkkeni, kun Kroatian Milan Badelj laukoi joukkueen 1–0-johtoon 53. peliminuutilla. islanti tuli rangaistuspotkusta tasoihin, mutta Kroatia voitti ottelun lopulta 2–1. Kroatia kohtaa neljännesvälierissä Tanskan ja Argentiina Ranskan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt