MM-futis

32 joukkuetta, 1 pokaali – äänestä suosikkiasi jalkapallon maailmanmestariksi!

Julkaistu:

Kuukauden jalkapallojuhla käynnistyy torstaina. IS nostaa esille kisojen suosikit ja mustat hevoset.
Kuka voittaa MM-kultaa? Voit äänestää suosikkiasi luettuasi tämän artikkelin.

Ilta-Sanomat esittelee Venäjän MM-kisojen 32 joukkueesta kolme suurinta suosikkia ja neljä mustaa hevosta.

MESTARISUOSIKIT

Saksa: Alkuvuoden maaottelut pettymys, mutta Saksaa ei voi koskaan unohtaa mestaruusveikkauksissa. Thomas Müller nousee aina MM-kisoissa ihme vireeseen. Ja Saksa kuuluu aina suosikkeihin.

Rutiinia, kovaa osaamista ja paineensietoa löytyy koko jengiltä. Diesel käynnistyy helpohkossa alkulohkossa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Brasilia: Hurmuri pilkkoo ja pinoaa päivänään vastustajan kuin vastustajan. Hyökkäysvariaatioita löytyy noin triljoona.

Paineitakin on. Meneekö pelaaminen jopa liialliseksi show-meiningiksi, ja yltääkö joukkue tasolleen kovimmissa painepeleissä? Jos yltää, niin (Punaisella) torilla sambataan.

Ranska: Mieletön määrä kovia nimiä, taitoa ja hyökkäysvoimaa. Jos päävalmentaja Didier Deschamps saa viritettyä joukkueen parhaimpaansa, ”kukko” voi kiekua Moskovassa heinäkuussa. Viime EM-kisojen maalikunkku Antoine Griezmann on vahva myös MM-viheriöllä.

MUSTAT HEVOSET

Belgia: Joko nyt? Pitkään on odotettu isoa onnistumista. Nippu on nimekäs, ja taitoa riittää. Joukkue parhaassa peli-iässään, mutta pystyykö vastaamaan koviin odotuksiin varsinkin suosikin asemassa. Puolustus kisojen aatelia, jos Vincent Kompany on pelikunnossa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Argentiina: ”Kaikki romahduksen ja MM-kullan välillä mahdollista”, arvioi IS:n MM-futis. Hurjaa hyökkäysvoimaa. Lionel Messin, Paulo Dybalan, Sergio Agueron, Gonzalo Higuainin ja Angel Di Marian voimalla voidaan jopa kirkastaa viime kisojen MM-hopea.

Englanti: Levollista ja vapautunutta on ollut ennen kisoja. Vanhan perinteisen taisteluilmeen rinnalle on tullut luovuutta. Nuoruutta ja nälkää riittää, mutta musertavatko paineet ratkaisuhetkillä. Englanti sytyttää aina vastustajansa äärimmilleen.

Espanja: Miksi vain musta hevonen? Päävalmentaja Julen Lopeteguin potkut kaksi päivää ennen joukkueen kisa-avausta voivat horjuttaa tasapainoa. Kentällä kokemusta ja taitoa. Onko kovaotteinen toppari Sergio Ramos tuomarien silmissä ”merkitty mies”?

Uruguay: Kun kärjessä pelaavat Luis Suarez ja Edinson Cavani, maaleja lienee luvassa. Hyökkäys saa huomiota, mutta puolustuskin toimii. On erittäin vaikeasti voitettava joukkue. Valmentaja Oscar Tabarezin vahva kokemus näkyy toiminnassa.

Alla voit äänestää suosikkiasi uudeksi maailmanmestariksi. Kommenteissa voit kertoa perusteet, miksi juuri se maa voittaa.Jos äänestys ei näy yllä, voit antaa äänesi täällä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt