Missikaunotar Eevi Ihalainen, 18, jäi kauas kärjestä Miss International -kisassa – näin lumoavan kaunis on kirkkaimman kruunun vienyt Miss Venezuela - Miss Suomi - Ilta-Sanomat

Missikaunotar Eevi Ihalainen, 18, jäi kauas kärjestä Miss International -kisassa – näin lumoavan kaunis on kirkkaimman kruunun vienyt Miss Venezuela

Eevi Ihalainen ei sijoittunut Miss International -kisassa kärkikahinoihin. Kirkkaimman missikruunun vei Venezuelan Mariem Claret Velazco Garcia.

Venezuelalainen missikaunotar Mariem Claret Velaszco kruunattiin Miss Internationaliksi.

9.11.2018 18:43

Miss Suomen ensimmäinen perintöprinsessa Eevi Ihalainen, 18, ei sijoittunut 15 parhaan joukkoon tänään perjantaina Tokiossa järjestetyssä Miss International -kauneuskisassa.

Eevi Ihalainen kuvattuna Miss Suomi -kisoissa.

Miss Internationalin voittajaksi kruunattiin venezuealainen 20-vuotias ja 178-senttinen Mariem Claret Velazco Garcia. Ensimmäisen perintöprinsessan kruunu meni Filippiinejä edustaneelle Maria Ahtisa Manalolle ja toiseksi perintöprinsessaksi kruunattiin Etelä-Afrikan Reabetswe Sechoaro. Kolmanneksi perintöprinsessaksi valittiin Romaninan Bianca Tirsin ja neljänneksi perintöprinsessaksi Kolumbian Anabella Castro Sierra.

Kyseessä on jo kahdeksas kerta kun Miss Internationalin voitto menee kauneuskisoissa voittoja napsivaan Venezuelaan.

Miss International ja perintöprinsessat: keskellä voittaja Mariem Claret Velazco Garcia, vasemmalla toinen perintöprinsessa Reabetswe Sechoaro, neljäs perintöprinsessa Anabella Castro Sierra, ensimmäinen perintöprinsessa Maria Ahtisa Manalo ja kolmas perintöprinsessa Bianca Tirsin.

Venezuealalaiskaunotar kyynelehti saadessaan kisojen kirkkaimman kruunun kutreilleen. Hän täytti finaalipäivänä 20 vuotta ja hihkui missivoiton olevan paras syntymäpäivälahja ikinä.

– Tämä on paras syntymäpäivälahjani ikinä ja tämä lahja menee Venezuelaan. Haluan sanoa kaikille kotimaassani, että rakastan teitä, Mariem itki.

Mariem Claret Velazco Garcia kruunattiin Miss Internationaliksi.

Missikaunotar Mariem täytti 20 vuotta samana päivänä kun hänet kruunattiin Miss Internationaliksi.

Missikaunotar harrastaa pianon soittoa ja tennistä. Hän opiskelee geofysiikkaa yliopistossa. El Universal -lehti kertoo Mariemin kertoneen kisoissa haluavansa kiinnittää missivuotenaan lapsille koulutuksen tärkeyttä. Hän tekee kotimaassaan paljon hyväntekeväisyystyötä ja korosti kuinka tärkeää vaatimattomista oloista tulevien lasten on oppia lukemaan.

– Olen elävä todiste siitä, että lukeminen on väylä tiedonsaamiseen. Tavoitteeni Miss Internationalina on, että jokainen lapsi ympäri maailman pystyisi lukemaan kirjoja suvaitsevaisuudesta, toisten kunnioittamisesta ja onnellisuudesta, Mariem kertoi.

Nämä kaunottaret veivät kisojen kirkkaimmat kruunut:

Miss Venezuela kuvattuna kansallispukukierroksella.

Ensimmäinen perintöprinsessa Filippiinien Maria Ahtisa Manalo.

Toinen perintöprinsessa Reabetswe Sechoaro.

Kolmas perintöprinsessa Bianca Tirsin.

Neljäs perintöprinsessa Anabella Castro Sierra.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?