Miss Suomi

Miss Suomi Michaela Söderholmin vanhemmat häkeltyivät tyttärensä voitosta – missikisaan osallistuminen yllätti: ”Skandaaleja ei tarvitse pelätä”

Julkaistu:

ylpeät vanhemmat
Helsinkiläinen Michaela Söderholm valittiin eilen Miss Suomeksi.
Sunnuntaina Hilton Helsinki Kalastajatorppa täyttyi toinen toistaan kauniimmista ihmisistä, kun Miss Suomi 2017 kruunattiin.

Uusi Miss Suomi on 25-vuotias helsinkiläinen Michaela Söderholm. Tuoreen missin strategiset mitat ovat 177 cm, 63 kg ja 85-65-93.

Voittaja oli todella otettu ja onnellinen kruunustaan. Suuren unelman täyttyminen sai tummakutrisen kaunottaren silmät säteilemään ja leveän hymyn säihkymään koko loppuillan.

– Fiilis on todella mahtava. Mahtava, silmittömän onnellinen Michaela sai sanotuksi IS:n haastattelussa tv-lähetyksen päätyttyä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Michaela oli 25 ikävuodellaan missiehdokkaista vanhin. Hän onkin ehtinyt kartuttaa elämän- ja työkokemustaan vuosien lisäksi myös ulkomailta.

– Olen asunut Sydneyssä yli puoli vuotta ja Lontoossa kaksi ja puoli vuotta, kaunotar kertoi.

Eniten missivuodelta Michaela odottaa verkostoitumista ja tutustumista uusiin ihmisiin.

– Odotan myös tulevia työmahdollisuuksia ja toki myös pian edessä häämöttäviä Miss Universum -kilpailuja, Michaela myhäili.


Vaikka Miss Universum -kilpailu häämöttää jo aivan nurkan takana, maanantaiaamuna tuoreella Miss Suomella on lupa herkutella.

– Tuolla aamiaispöydällä on kaikenlaisia herkkuja odottamassa. Tänään taitaa maistua pitsa ja aamulla vielä herkutellaan, mutta sen jälkeen alkaa armoton treenaus, Michaela suunnitteli sunnuntai-iltana silmät sädehtien.

Tytärtään kannustamassa olivat myös tuoreen missin vanhemmat Elina ja Petri Söderholm.

– Ihan mieletön fiilis. Tässähän menee ihan sanattomaksi, häkeltynyt äiti saa sanotuksi kruunauksen jälkeisessä juhlahumussa.

– Michaela on tehnyt kovasti töitä. En muista, kauan hän on puhunut misseydestä, mutta todella pitkään, äiti tuumasi.


Kuitenkin Michaelan osallistuminen Miss Suomi -kilpailuun juuri tänä vuonna tuli vanhemmille pienenä yllätyksenä.

– En osaa sanoa, miksi hän päätti osallistua juuri nyt. Ehkä Michaela koki, että hän on vihdoin valmis misseyteen, Elina pohti.

Äiti ei osaa suoralta kädeltä sanoa, miten Michaelan misseys tulee muuttamaan perheen arkea.

– Hän pääsee varmasti tekemään erilaisia töitä ja tietenkin edustamaan Suomea maailmalle. Tiedän, että se on hänelle suuri kunnia, äiti iloitsi.

Ulkomailta hankitun työkokemuksen lisäksi Michaela on käynyt Suomessa englanninkielisen koulun.

Elina-äiti kehuukin tyttärensä kielitaitoa erinomaiseksi ja on varma siitä, että hän pärjää kansainvälisissä kisoissa hienosti.


Miss Suomi edustaa Suomea ja suomalaisuutta, jonka vuoksi häneltä edellytetään nuhteetonta taustaa.

Vanhempien mielestä Michaelan siivitti voittoon hänen tunnollisuutensa.

– Michaela on todella luonnollinen ja helposti lähestyttävä. Hän on ollut aina hyvin kunnollinen tyttö, joten mitään skandaaleja ei varmastikaan tarvitse pelätä, Elina vakuutteli.

– Michaela on rauhallinen ja itsevarma, Petri-isä komppasi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt