Miss Suomi

Tuore Miss Suomi Michaela, 25, suloisessa lapsuuskuvassa – koskettava päivitys kilpailun alla: ”Seison nöyränä”

Julkaistu:

miss suomi 2017
Tuore Miss Suomi Michaela Söderholm päivitti Instagramiinsa suloisen lapsuuskuvan juuri ennen tärkeää kilpailua.
Helsinkiläinen Michaela Söderholm, 25, kruunattiin sunnuntai-iltana uudeksi Miss Suomeksi. Söderholm yllättyi voitosta silmin nähden. Hän hymyili televisioruudussa liikuttuneena, kun viime vuoden Miss Suomi Shirly Karvinen asetti kruunun hänen tummille kutreilleen.

Toiseksi perintöprinsessaksi valittiin 22-vuotias tamperelainen Pihla Koivuniemi ja ensimmäiseksi perintöprinsessaksi 21-vuotias turkulainen Adriana Gerxhalija.

Lehdistön ihannetyttö on Adriana Gerxhalija.


Kun televisiokamerat suljettiin ja suora lähetys päättyi, Michaela vastaili hämmentyneenä toimittajien kysymyksiin.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Fiilis on todella mahtava. Mahtava, sädehtivä Michaela sai sanotuksi IS:n haastattelussa.

– Ei löydy sanoja. Olen superonnellinen. Tämä kruunaa hienon kiertueen ja kokemuksen. Kiitollisuus on päällimmäinen tunne.


– Meillä on ollut niin upea kymmenikkö, että on tosi vaikeaa sanoa. Jokaisesta tytöstä olisi ollut uskomaton Miss Suomi. Oma valttikorttini oli iän tuoma kypsyys, hän mietti.

– Odotan eniten sitä, että pääsen tutustumaan uusiin ihmisiin, ja sitä, että pääsen Miss Universum -kisoihin.Ennen kilpailun ratkaisevaa iltaa Söderholm päivitti Instagramiin kuvan, jossa hän poseeraa pienenä tyttönä. Kuvan yhteydessä Michaela kirjoittaa kauniisti englanniksi tuntemuksiaan kisasta.

– Kunpa voisin kertoa tälle pienelle tytölle, miten pitkälle hän on päässyt ja kuinka paljon hän on saavuttanut uskomalla itseensä.

– Kuinka upeita kokemuksia elämä voisi tarjota vain sillä, että uskoo itseensä. Tänään hän seisoo ylpeänä ja nöyränä, kiitollisena kaikesta, kuuluu koskettava päivitys.

Michaela kertoi kisojen alla IS:lle ajatuksiaan kilpailusta. Michaela paljasti olevansa sinkku. Katso videohaastattelu yllä!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt