Michaela Söderholm on Miss Suomi 2017! – ”Oma valttikorttini oli iän tuoma kypsyys” - Miss Suomi - Ilta-Sanomat

Michaela Söderholm on Miss Suomi 2017! – ”Oma valttikorttini oli iän tuoma kypsyys”

Julkaistu: 1.10.2017 20:58

”Toivottavasti tämä ei käänny Oscar-gaalaksi”, juontaja Sebastian Rejman vitsaili hetkeä ennen julkistamista.

Sunnuntaina Hilton Helsinki Kalastajatorppa täyttyi toinen toistaan kauniimmista ihmisistä, kun Miss Suomi 2017 kruunattiin.

Uusi Miss Suomi on 25-vuotias helsinkiläinen Michaela Söderholm.

  • Katso tuoreen Miss Suomen haastattelu yllä olevalta videolta!

Toiseksi perintöprinsessaksi valittiin 22-vuotias tamperelainen Pihla Koivuniemi ja ensimmäiseksi perintöprinsessaksi 21-vuotias turkulainen Adriana Gerxhalija.

Lehdistön ihannetyttö on Adriana Gerxhalija.

Voittaja oli todella otettu ja onnellinen kruunustaan.

– Fiilis on todella mahtava. Mahtava, sädehtivä Michaela sai sanotuksi IS:n haastattelussa tv-lähetyksen päätyttyä.

– Ei löydy sanoja. Olen superonnellinen. Tämä kruunaa hienon kiertueen ja kokemuksen. Kiitollisuus on päällimmäinen tunne.

– Meillä on ollut niin upea kymmenikkö, että on tosi vaikeaa sanoa. Jokaisesta tytöstä olisi ollut uskomaton Miss Suomi. Oma valttikorttini oli iän tuoma kypsyys.

– Odotan eniten sitä, että pääsen tutustumaan uusiin ihmisiin, ja sitä, etät pääsen Miss Universum -kisoihin.

Tänä vuonna Miss Suomi -kisa järjestettiin poikkeuksellisesti vasta lokakuussa, kun yleensä voittaja on kruunattu jo keväällä. Vuoden 2016 Miss Suomi Shirly Karvinen hallitsi siis puolentoista vuoden ajan.

Nuori nainen hymyili säteilevästi kuvaajille.

Michaela tuuletti voittoaan onnellisena.

Kisa näytettiin suorana lähetyksenä TV5-kanavalta, ja sen juonsivat Heidi Sohlberg ja Sebastian Rejman. Tuomareina toimivat vuoden 2011 Miss Suomi Sara Sieppi, vuoden 1997 Miss Suomi Karita Tykkä, ratsastusvalmentaja Marco Björs, Shirly Karvisen poikaystävä personal trainer ja Gladiaattorit-tähti Vertti Harjuniemi ja lehdistön edustajana toimittaja-juontaja Susanna Laine. Alun perin tuomaristossa piti olla myös Anne Kukkohovi, mutta hän joutui jäämään pois henkilökohtaisista syistä viime hetkillä.

Kuvassa toinen perintöprinsessa Pihla Koivuniemi (vas.), Miss Suomi Michaela Söderholm ja ensimmäinen perintöprinsessa Adriana Gerxhalija.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?