Nämä missit ovat jääneet parhaiten missikeisari Eino Makusen mieleen

Julkaistu:

miss suomi
Missikeisari Eino Makunen muistelee missivuosia kaiken kaikkiaan varsin hyvällä, sillä pahemmilta skandaaleilta on hänen mukaansa vältytty.
Missikeisari Eino Makunen luettelee muutamia aiheita ja henkilöitä, jotka ovat jääneet vuosien varrella mieleen.

- Vuoden 1965 Miss Suomi Virpi Miettinen oli erittäin kaunis ja pidetty missi, mutta hän vähän menetti missivuotena kasvojaan tutustumalla vääriin ihmisiin. Myöhemminhän hän teki elämässä täyskäännöksen.

- Carmen Mäkinen, Miss Suomen toinen perintöprinsessa 1995, luopui itse tehtävistään poseerattuaan Hymyn alastonkuvissa. Kävimme hänen kanssaan keskusteluja, mutta hän teki itse päätöksen luopua kruunustaan. Emme pakottaneet häntä luopumaan kruunusta. Asiat riitelivät, eivät ihmiset.

- Vuoden 2006 missifinalisti Miia Lakkisto aiheutti kovan kohun silikoniepäilyjen vuoksi. Ehdotin, että katkaisemme huhuilta siivet varaamalla hänelle lääkärin kesken kiertueen. Sen sijaan hän keskeytti kiertueen muihin syihin vedoten, eikä mennyt lääkäriin. Myöhemmin selvisi, että hänellä ei ollut silikoneja. Muitakin samankaltaisia kohuja on ollut, ja nykyään pyydämme kaikilta tytöiltä kirjalliset lausunnot. Luotamme heidän lupaukseensa siitä, ettei heillä ole silikonirintoja.

- Vuoden 2011 Miss Suomi Pia Pakarinen (nyk. Lamberg) jätti missivuotensa kesken ja luopui kruunusta. Me kokoonnuimme ja totesimme yhdessä tilanteen. Hän otti juristinsa mukaan tapaamiseen, joka osoittautui hyväksi asiaksi. Saimme heti kaikki asiat sovittua ja erosimme hyvillä mielin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt