Miss Suomi

Sokkiratkaisu: Miss Suomi Pia Pakarinen luopui kruunusta

Julkaistu: , Päivitetty:

Miss Suomi Pia Pakarinen ilmoitti MTV3:n Korkojen kera -ohjelmassa luopuvansa kruunusta.
Pakarinen murtui ohjelmassa täysin kyyneliin ja sanoi luopuvansa kruunusta.

-Valitettavasti joudun ilmoittamaan, että mä en pysty jatkamaan tätä illusiota joka on meneillään. Ihmiset luulee että se on ihanaa ja hienoa, mutta se todellisuus on sitä että ne ei välitä.

-Organisaatio sanoo, että heitä ei kiinnosta. Mä olen soittanut Eino Makuselle yhden kerran kesän alussa. Se on ainut kerta mikä ollaan puhuttu, paitsi tänään sovittiin että nähdään ensi tiistaina. Pyysin apua, hän sanoi että hän ei tiedä asiasta mitään, häntä ei kiinnosta. Hän lähtee Espanjaan. Se on todella yksin, mitä nuori tyttö on kruunajaisten jälkeen, Pakarinen purkautui.

"Palkat eivät tule ajallaan"-Minun moraalini ei kestä lähteä enää kruunaamaan uutta tyttöä, koska hän on aivan tietämätön todellisuudesta, minkä hän kohtaa. Palkat ei tule ajallaan, palkat tulee miten sattuu (nyyhkäisee). Se on aivan käsittämätön se totuus, mitä sä sitten kohtaat. Ihan pudotus jääavantoon on aika hyvä (vertaus) siitä että mitä illuusiota pidetään yllä (niiskuttaa).
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

-Haluan kiittää kansaa tästä mun valinnastani ja suuresta tuesta, mitä oon saanut, mutta mä en pysty enää kantamaan tätä kruunua. Mä aion luopua siitä, Pakarinen sai vaivoin sanotuksi murtumiseltaan.

Juontaja Vappu Pimiä kysyi, kuinka kauan Pakarinen on isoa ratkaisuaan miettinyt.

-Kesästä asti olen miettinyt. Halusin tietenkin hoitaa kaikki velvollisuudet, erinäiset työtehtävät, joista melkein suurimman osan sai itse itselleen hankkia. Tietenkin Universum yksi iso virstanpylväs missin uralla, että nyt sitten suljin tämän oven ja uusia ovia varmasti paljon avautuu.

"Kaiken saa tehdä itse"Pakariselta kysyttiin kolmen kohdan listaa, joilla missi-instituutio saataisiin pidettyä pystyssä.

-No ensinnäkin ihan itse organisaation arvostus misseyttä kohtaan. Minä arvostan misseyttä todella paljon, mutta itse organisaatio ei. He eivät välitä, niin kuin he ovat sanoneet mulle. Siellä ensinnäkin pitäisi olla ihmisiä töissä. Siellä ei ole kokopäivätyöläistä, siellä ei kukaan myy keikkaa vaikka näin annetaan olettaa. Siellä saa kaiken tehdä itse.

-Mun mielestä se pitäisi uusia kokonaan ja nykypäivälle päivittää.

Pakarinen ei osannut vielä sanoa tulevaisuudensuunnitelmistaan.

-Mulla on hyvin vapautunut olo nyt ja pystyn vapaasti hengittämään, Pakarinen sanoi saaden raivoisat aplodit.


Ota kantaa

Oliko Miss Suomen kruunusta luopuminen oikea ratkaisu?

Kyllä 17% Ei 83%
Ääniä yhteensä 36250

Kommentit

  Näytä lisää
  Kommentointi on päättynyt
  Tuoreimmat
  1. Juuri nyt
  2. Kahden rouvan riita hikisestä vaatekappaleesta nousi maailmanlaajuiseksi uutiseksi – nyt puhuu toinen pukari
   Tennis
  3. 1990-luvulla syntyneet ”janoiset sankarit” työllistivät Sisä-Suomen poliisia – mies yritti huijata lonkerokuitilla, toinen tirvaisi tuttavaansa
   Kotimaa
  4. Muistatko Täydellisten naisten pyöreäposkisen Juanitan? Huima muodonmuutos: 17-vuotiasta näyttelijää ei ole tunnistaa tuoreista kuvista
   TV & elokuvat
  5. Viikon olut: Jos odotat lasilliseltasi humaloitua hedelmämehua, saatat pettyä
   Oluet
  6. Kemiläismies ei suunnitellut räjähdysaineen valmistamista – krp tutkii vielä kerrostaloasunnosta löydettyjä aineita
   Oulun seutu
  7. Hallitus kuulee poliisijohtoa seksuaalirikosepäilyistä  –  Luvassa lisärahaa?
   Politiikka
  8. Finnairin käyttämästä järjestelmästä paljastui tietoturva-aukko: Älä paljasta tärkeää tietoa lentovarauksestasi
   Tietoturva
  9. Veikkauksen kassakaapista 150 000 euron varastamisesta epäilty on kertonut tapahtumista avoimesti poliisille – valtaosa rahoista saatu takaisin
   Kotimaa
  10. Tunti sitten
  11. Kommentti: Palkka jopa 7 000 e/kk ja varma työ – kaikki alkoi 2,5 tunnin testistä
   Taloussanomat
  12. Laura, 34, tavoittelee ”täydellisen virheetöntä” ulkonäköä hinnalla millä hyvänsä – ystävät pelkäävät kaunottaren kuolevan leikkauspöydälle
   Viihde
  13. Näytä lisää