Miss Suomi

Eino Makunen jyrähtää: Pia Pakarinen on harhateillä!

Julkaistu:

Miss Universum -kisoissa Suomea edustava Pia Pakarinen on ilmoittanut, ettei hän anna kisoista kommentteja suomalaislehdistölle ilman palkkioita. Finnartistien Eino Makusen mukaan toiminta on ennenkuulumatonta.
Kun IS tiedusteli mahdollisuutta saada Pia Pakariselta kommentteja Miss Universum -kisoista, Pakarisen manageri Pasi Loijas ilmoitti, että Pia ei anna mitään haastatteluja tai kommentteja, edes sähköpostitse, ilman palkkiota.

- He ovat kyllä täysin harhateillä tässä asiassa, Miss Suomi -kilpailun järjestävän Finnartistin Eino Makunen kommentoi IS:lle.

Koskaan aiemmin ei yksikään Suomea maailmalla edustanut Miss Suomi tai perintöprinsessa ole Makusen mukaan toiminut vastaavasti.

- Valitettavasti en enää tässä vaiheessa voi tehdä asialle mitään, mutta seuraamuksista keskustellaan kilpailun jälkeen, Makunen sanoo.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

- Pia on ollut muutenkin kovin itsepäinen koko kesän. Jo Miss Universum -kisoihin valmistautuessaan hän vaati saada ottaa mukaan Brasiliaan kaksi assistenttia, vaikka kisajärjestäjien säännöt sen kieltävät. Eihän siitä tulisi mitään, että kaikki 90 tyttöä toisivat mukanaan omat avustajat! Kisaorganisaatio järjestää tytöille kaikki kampaajat ja meikkaajat, Makunen selventää.

Rikkooko Pia tällä palkkiopyynnöllään suoraan jotakin sopimuspykälää?

- Sopimuksessamme lukee, että hänen pitää noudattaa kilpailujärjestäjän ja meidän ohjeita. Tällä toiminnalla hän jo vähintäänkin sivuaa sääntöjä. Emme voi sietää minkäänlaisia yksinoikeuksia millekään medialle, Makunen jyrähtää.

Pia Pakarinen on kommentoinut Miss Universum -kisoja ainoastaan 7 päivää -lehdelle kirjoittamassaan blogissa.

Miss Universum -kisa ratkeaa maanantain ja tiistain välisenä yönä Suomen aikaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt