Missi-Anni kertoo poikaystävänsä rajusta onnettomuudesta

Julkaistu:

Missisuosikki Anni Uusivirran suhde poikaystävä Mohamed Khalidiin lujittui, kun poikaystävä joutui rajuun onnettomuuteen.

Anni Uusivirran abudhabilainen poikaystävä Mohamed Khalid joutui parin suhteen alussa erittäin vakavaan auto-onnettomuuteen, josta hänelle koitui pahat palovammat.

- Hän oli ajamassa yksin Dubaista Abu Dhabiin, kun auton rengas rikkoutui ja hän suistui tieltä. Hän lensi ulos autosta ja jäi jumiin sen alle, Anni kertoo ikävästä tapahtumasta.

- Oli kesä ja auton putket olivat tulisen kuumia. Ne polttivat Mohamedin ihon pahasti.

- Hänen ihostaan paloi 12 prosenttia. Hän joutui viettämään kolme kuukautta sairaalassa, ja hänelle tehtiin kuusi ihonsiirtoa, Anni muistelee.

Hän oli itse juuri onnettomuuspäivänä matkustamassa Suomeen ja kuuli poikaystävänsä joutumisesta sairaalaan vasta keskiyöllä. Anni ei epäillyt hetkeäkään, vaan pakkasi välittömästi laukkunsa ja lensi takaisin Arabiemiraatteihin.

Hän pysyi tiiviisti rakkaansa vierellä toipumisen ajan.

-Hän oli ihan varma, että jätän hänet onnettomuuden takia, sillä emme olleet seurustelleet vielä pitkään. Mutta minulle on selvää, että jos olen jonkun kanssa, pysyn hänen tukenaan myös tällaisten asioiden läpi, Anni pohtii.

- Nyt Mohamed on täysin toipunut. Vain ihonsiirtojen jättämät arvet ovat muistona onnettomuudesta.

- Hän on ollut onnekas, sillä arvet eivät ole näkyvillä paikoilla. Jos hänellä on t-paita päällä, niitä ei edes näy, Anni kertoo.

Ensi lauantaina Anni pääsee luultavasti esittelemään rakkaansa koko kansalle. Mohamed on nimittäin aikeissa matkusta Suomeen kannustamaan tyttöystäväänsä suorassa finaalilähetyksessä.

- Näillä näkymin hän on tulossa, kunhan vain ei tule mitään sellaista, että hän ei pystykään lähtemään. Haluaisin ehdottomasti, että hän olisi tsemppaamassa minua, Anni toivoo.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt