Miss Suomi itki vuolaasti - Miss Suomi - Ilta-Sanomat

Miss Suomi itki vuolaasti

Noora murtui toimittajien edessä.

Julkaistu: 12.2.2007 7:32

Lauantai-iltana Helsingin Grand Casinolla järjestetyt missikisat sisälsivät suuria tunteita. Koko missikolmikko itki vuolaasti, eikä itkulle meinannut tulla loppua.

- Minut saa itkemään todella helposti. Siihen riittää vain kaunis päivä, tai joku tietty hetki tai ihminen, uusi Miss Suomi Noora Hautakangas, 22, myönsi.

Kaikki kyyneleet eivät tulleet pelkästä ilosta. Apuvälineteknikoksi Helsingin Stadiassa ensimmäistä vuotta opiskeleva Noora murtui toimittajien edessä, kun hän kertoi taustat opiskelupaikan valintaansa.

- Isäni oli rajussa moottoripyöräonnettomuudessa muutama vuosi sitten. Häneltä puuttuu nyt toinen jalka, ja hän siis käyttää apuvälineitä. Sillä alalla tosiaan tarvitaan apua, Noora nyyhki ja piti pitkiä taukoja puheessaan.

Hän lähetti isälle kotiin paljon terveisiä, sillä Nooran Etelä-Pohjanmaalla Soinissa asuvista vanhemmista vain äiti Anna-Liisa oli päässyt Nooran veljen Rainerin paikalle.

- Isä, oot maailman rakkain, Noora viestitti.

Nooran äitikin luonnehti tytärtään tunteikkaaksi.

- Hän on erittäin empaattinen ja toiset huomioonottava. Lisäksi hän on erittäin aktiivinen. Hänellä pitää olla aina jotain tekemistä.

Nooran aktiivisuudesta kertovat paljon myös hänen harrastuksensa. Noora käy ahkerasti kuntosalilla, harrastaa seinäkiipeilyä, tanssia ja musiikkia sekä maalaa abstrakteja tauluja.

- Hän on erittäin kova askartelemaan kaikkea, äiti kehuu.

Äidille tyttären voitto tuli täytenä yllätyksenä.

- Emme millään uskoneet, että Noora voittaisi. Hän lähti semifinaaleihin aivan kuin käymään kaupassa.

Valokuvansa avulla semifinaaleihin päässyt Noora päätti osallistua kisoihin vain muutamaa viikkoa ennen ilmoittautumisajan umpeutumista.

IS/ Katri Utula

.

Katso video: IS herätti Nooran!Noora kertoo tunnelmistaan illallaNoora murtui muistaessaan isäänsäMiss Suomen 2007 itkua ja nauruaKatso kuvia finaalista

OTA KANTAA! Oliko valinta oikea?Keskustelussa: Huono missi voitti

Lisää aiheesta