Miss Suomi Noora Hautakangas: Nipistäkää mua! - Miss Suomi - Ilta-Sanomat

Miss Suomi Noora Hautakangas: Nipistäkää mua!

Miss Suomi Noora Hautakangas itki onnesta. Ensimmäinen perintöprinsessa on Jenni Laaksola ja toinen perintöprinsessa Joanna Väre.

Julkaistu: 10.2.2007 20:59, Päivitetty 11.2.2007 9:12

Lauantai-illalla uudeksi Miss Suomeksi kruunattu 22-vuotias Noora Hautakangas oli todella yllättynyt voitostaan.

- Sanoin heti muille tytöille, että nipistäkää mua! Ja olen pyytänyt heitä nipistäkää uudelleen! Noora sanoi pian voiton jälkeen järjestetyssä lehdistötilaisuudessa.

- Fiilikset ovat aivan uskomattomat. Kysyin vielä Ninniltäkin (Laaksonen), että mitä, olenko se minä? En uskonut tähän todellakaan.

Noora myönsi olevansa hyvin tunteellinen ihminen, ja hän itki vuolaasti sekä illan voitonjuhlissa että lehdistötilaisuudessa. Kaikki kyyneleet eivät tulleet pelkästä ilosta. Apuvälineteknikoksi Helsingin Stadiassa opiskeleva Noora murtui toimittajien edessä, kun hän kertoi taustat opiskelupaikan valintaansa.

- Isäni oli rajussa moottoripyöräonnettomuudessa muutama vuosi sitten. Häneltä puuttuu nyt toinen jalka, ja hän siis käyttää apuvälineitä. Sillä alalla tosiaan tarvitaan apua, Noora nyyhki.

Hän lähetti isälle kotiin paljon terveisiä, sillä Nooran Soinissa asuvista vanhemmista vain äiti oli päässyt Nooran veljen kera paikalle.

- Isä, oot maailman rakkain, hän viestitti.

Rakkausasioitakin uusi missi hieman valotti. Hän on kertonut julkisuudessa olevansa sinkku, mutta eilen selvisi, että asia ei ihan niin olekaan.

- Yksi erittäin rakas henkilö on olemassa, vaikka sinkku olenkin edelleen. Tuolla on kyllä joku...Toimittajien lisäkysymykset hieman valaisivat outoa sinkku-seurustelu-tilannetta. Kyseessä on Nooran entinen poikaystävä, joka nähtiin myös myöhemmin illalla Grand Casinolla onnittelemassa Nooraa.

- Olen seurustellut reilun vuoden verran, mutta syksyllä päätimme ottaa vähän time outia. Katsotaan, miten elämä kuljettaa ja mihin ratkaisuun päädymme yhdessä.

IS / Katri Utula

Oliko valinta oikea?

Blogi: Perintöprinssit ja Hengaaja

IS herätti Nooran ensimmäisenä missipäivänä

Noora kertoo tunnelmistaan illalla

Miss Suomi murtui muistaessaan isäänsä

Miss Suomen 2007 itkua ja naurua

Miss Suomi 2007 yllättyi

Noora poseeraa valokuvaajille

Miss Suomi 2007 ja perintöprinsessat

Katso Noora Hautakankaan esittelyvideo

Eino Makusen haastattelu

Missifinaalin alkutunnelmia

Katso kuvia finaalista

Lisää aiheesta