Jokerien taustalta paljastui uutta tietoa

Jokerien taustalla tapahtuu.

Jokerit hakee pelipaikkaa Mestiksestä.

6.3. 17:33

Jokerien uuden taustayhtiön nimeksi tulee Jokerit Helsinki Oy. Vaihtoehtoiseksi toiminimeksi on ilmoitettu Jokerit Helsinki Hockey Oy. Asia käy ilmi patentti- ja rekisterihallituksen tiedoista.

Uusi taustayhtiö luodaan Dozen Investments Oy -nimisen yrityksen pohjalle, joka on muuttamassa nimensä, toimialansa ja kotipaikkansa.

Dozen Investments Oy:n, eli jatkossa Jokerit Helsinki Oy:n omistaa vielä tällä hetkellä rekisteritietojen mukaan Soldo Capital Oy, joka on Mikko Saarnin yritys.

Mikko Saarni on Jokerien uuden taustaryhmittymän vetäjä.

Dozen Investments Oy:n aiempi kotipaikka oli Tampere, mutta nyt yhtiön kotipaikaksi on muutettu Helsinki.

Yhtiön toimialana oli aiemmin liikkeenjohdon konsultointi, sijoitustoiminta sekä kaikki laillinen liiketoiminta. Yrityksen liiketoiminta on ollut marginaalista.

Nyt yrityksen toimialaksi on muutettu urheilun kilpailutoiminta, pelaajaoikeuksien omistaminen, osto, myynti, vuokraus ja välitys sekä urheilutilaisuuksien projektien toteuttaminen.

Jokerien uuden yhtiön hallituksessa on toistaiseksi kaksi jäsentä: Mikko Saarni ja Markus Nykänen, joka on juristi Rödl & Partner asianajotoimistossa.

Jokerit järjestelee parhaillaan tausta-asioitaan kuntoon Mestiksen lisenssihakemusta varten.

Jokerit sai ehdollisen sarjapaikan Mestikseen. Yhtiön täytyy vielä toteuttaa omistusjärjestelynsä ja pääomitus sarjapaikkahakemuksessaan kuvailemalla tavalla eli toteuttaa suunnitelmansa käytännössä.

Saarnin lisäksi Jokerien uudessa taustaryhmässä ovat mukana Ossi Väänänen, Teuvo Teräväinen, Esa Lindell, Markus Selin, Timo Mäkelä, Max Seeck ja Jokerit ry.

JOs Jokerit pääsee pelaamaan Mestistä ensi kaudella, joukkueen pääpelipaikka on Keravan jäähalli. Jokerit aikoo myös pelata muutamia otteluita Helsingin jäähallissa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?