Mestis-seurassa todettiin koronatartunta – tunteet kävivät kuumana ennen ottelusiirtoa: ”Jos haluat leikkiä ihmisten terveydellä...” - Mestis - Ilta-Sanomat

Mestis-seurassa todettiin koronatartunta – tunteet kävivät kuumana ennen ottelusiirtoa: ”Jos haluat leikkiä ihmisten terveydellä...”

Ottelu Kiekko-Vantaa–Koovee siirrettiin kuin siirrettiinkin vierasjoukkueessa todetun koronavirustartunnan takia.

Kuva Kooveen harjoituksista 13. lokakuuta.­

21.11. 18:12

Mestiksen lauantain ottelu Kiekko-Vantaa–Koovee siirrettiin toimivaltaisen tartuntaviranomaisen suosituksesta tuonnemmaksi. Syynä oli tamperelaisen Kooveen joukkueessa todettu koronavirustartunta.

Tartunta todettiin lauantaina.

Seitsemän muuta Kooveen joukkueen jäsentä on asetettu karanteeniin altistumisen johdosta.

Pelaajayhdistyksen mukaan molemmat joukkueet vaativat ottelusiirtoa.

Ennen ottelusiirron varmistumista Kooveen Taavi Vartiainen ehti jo hyökätä verbaalisesti Jääkiekkoliiton kilpailupäällikköä Pirkka Antilaa päin sosiaalisessa mediassa.

– Pirkka Antila, jos itse haluat ottaa riskejä ja leikkiä ihmisten terveydellä ole hyvä ja tee se itsesi kanssa mutta älä pakota muita tekemään näin, Vartiainen kirjoitti.

Ilta-Sanomat tavoitti Antilan iltapäivällä ennen ottelusiirtoa.

Antilan mukaan ottelu oli edelleen ohjelmassa, koska viranomaiset eivät olleet antaneet määräystä tai suositusta sen siirtämisestä. Hän sanoi, että Jääkiekkoliitto noudattaa viranomaisten määräyksiä ja suosituksia.

Myöhemmin lauantaina ottelu siirrettiin viranomaisten suosituksesta.

Uusi pelipäivä on 20. tammikuuta.

Luitko jo nämä?