Marko Jantusen poika muuttaa Turkuun – SM-liigassa 24 ottelua pelannut Jonne Jantunen löysi uuden seuran

Jonne Jantunen vaihtaa seuraa.

Jonne Jantunen siirtyy Mestikseen.

12.8.2019 8:03

Hyökkääjä Jonne Jantunen siirtyy IS:n tietojen mukaan Mestis-joukkue TuTon riveihin.

23-vuotias hyökkääjä on Lahden Pelicansin kasvatti. Hän on pelannut SM-liigassa 24 ottelua tehoin 1+6=7.

Jantusen liigaura on jäänyt toistaiseksi vaatimattomaksi, joten hän yrittää TuTossa seurata turkulaisseuran kautta SM-liigahuipuiksi nousseiden pelaajien kuten Anrei Hakulisen, Jasper Lindstenin ja Iikka Kangasniemen esimerkkiä.

Jantunen on toisen polven kiekkoilija. Hänen isänsä Marko Jantunen teki pitkän uran Ruotsissa ja Suomessa piipahtaen myös Pohjois-Amerikassa pelaten kolme NHL-ottelua.

Jantusen viime kauden seura Pelicans on joutumassa maalivahtiostoksille, sillä erinomaisesti viime kaudella esiintynyt Jakub Skarek saattaa ensi kaudella pelata Pohjois-Amerikassa.

Pelicans kertoi aiemmin tällä viikolla, että Jaakko Haarti on joukkueessa koeajalla. Puolustaja valittiin viime kaudella nuorten SM-liigan parhaaksi puolustajaksi. Bluesia edustaneen espoolaisen piti lähteä pelaamaan yliopistoon, mutta hän kertoi lahtelaisseuran verkkosivuilla yllättyneensä, miten suuri merkitys koulumenestyksellä on NCAA:ssa. IS:n tietojen mukaan Haartista oltiin keväällä kiinnostuneita myös muissa liigaseuroissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?