Mestis

Video: Maalivahti teki maalin Mestiksessä!

Julkaistu:

Mestis
Imatran Ketterän Karolus Kaarlehto laukoi maalin Jokipoikien verkkoon.
Mestiksessä nähtiin keskiviikkona harvinainen temppu, kun Ketterän maalivahti Karolus Kaarlehto onnistui maalinteossa Joensuussa.

Kotijoukkue Jokipojat jahtasi ottelun lopussa kavennusta 1–3-tilanteessa ilman maalivahti, kun Kaarlehto näki tilaisuutensa tulleen.

21-vuotias veräjänvartija ei epäröinyt hetkeäkään saatuaan kiekon ja lähetti sen välittömästi kohti vastustajan maalia. Vastustamattomasti läpi kentän liitänyt limppu upposi kotijoukkueen nuottaan ajassa 59.52.
Turkulaislähtöinen Kaarlehto on SaiPan sopimuspelaaja muttei ole pelannut urallaan vielä yhtäkään liigaottelua. Imatran Ketterän lisäksi hän on pelannut Mestistä SaPKon ja TuTon riveissä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Edellisen kerran maalivahti teki maalin Mestiksessä vuosi sitten marraskuussa, kun RoKin Rasmus Reijola onnistui Espoo Unitedia vastaan.

Sitä edeltävä kerta oli maaliskuussa 2015, kun nykyään Pohjois-Amerikassa pelaava Kaapo Kähkönen onnistui välieräsarjassa TuTon paidassa.

Sarjaporrasta ylempänä SM-liigassa vastaava harvinaisuus koettiin puolestaan vain puolitoista viikkoa sitten, kun Lukon Lassi Lehtinen teki maalin Turun Palloseuraa vastaan.

Lehtisen, 19, tekemä maali oli vasta SM-liigahistorian toinen. Ensimmäisen teki KalPaa edustanut Mika Järvinen lähes päivälleen kymmenen vuotta ennen Lehtistä.

Mestiksessä tempussa on onnistuttu muutaman kerran.

Klo 22.01: Korjattu Reijolan olleen edellinen Mestiksessä maalinteossa onnistunut maalivahti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt