Mestis

Nyt se on varmaa: Espoo Unitedin taru on ohi

Julkaistu:

mestis
Jussi Salonoja tiedottaa, että Espoo United on tullut tiensä päähän.
Jussi Salonoja on lyönyt viimeisen naulan Espoo Unitedin arkkuun. Kaksi vuotta sitten koripalloon ja jääkiekkoon miehissä ja naisissa lähtenyt seura on kärsinyt alusta saakka suurista talousvaikeuksista. Keskiviikkona Salonoja julkaisi tiedotteen, jossa hän ilmoitti seuran tarun olevan ohi.

– Kaksi vuotta sitten keväällä Jääkiekko Espoo Oy:n konkurssin yhteydessä päätin vielä kerran lähteä tukemaan espoolaista jääkiekkoa ja sitouduin tukemaan toimintaa joksikin aikaa, Salonoja kirjoittaa itse allekirjoittamassaan tiedotteessa.

– Totean, että emme onnistuneet tässä. Sen johdosta olen päättänyt tänään jättää yhtiötä koskevan konkurssihakemuksen Espoon käräjäoikeudelle.

United joutui taloudellisesti raskaan ensikauden jälkeen luopumaan kaikesta naisten joukkuetoiminnasta. Se keskittyi tällä kaudella miesten jääkiekkoon ja koripalloon.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Salonojan suurin haave oli palauttaa SM-liigajääkiekko Espooseen. Tavoite ei onnistunut. Seura jäi tällä kaudella Mestiksen pudotuspelien ulkopuolelle.

– Kiitämme kaikkia mukana olleita pelaajia, toimittajia, työntekijöitä ja yhteistyökumppaneita näistä kuluneista kahdesta vuodesta. Pahoittelemme suuresti kaikkien niiden tahojen puolesta, kenellä on tällä hetkellä avoimia saatavia yhtiöltä.

Vielä maaliskuun lopussa Salonoja kertoi Ilta-Sanomille neuvottelevansa ulkomaalaisen pääoman saamisesta seuraan. Tulloin neuvottelut olivat edenneet Salonojan mukaan lupaavasti.

Neuvottelut kuitenkin kariutuivat, eikä seura onnistunut löytämään uusia tukijoita.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt