Mestis

Tästä ”lautakasasta” lähdettiin rakentamaan Mestiksen voittopokaalia ehjäksi – ”Pakko arvostaa”

Julkaistu:

Mestis
KeuPa HT:n voitti historiallisen mestaruuden maanantaina.
Keuruulainen KeuPa HT voitti seuran historian ensimmäisen Mestiksen mestaruuden maanantai-iltana Turussa. Joukkue aloitti välittömästi jatkoajalla varmistuneen voiton jälkeen juhlat.

Juhlissa on mitä ilmeisimmin ollut menoa ja meininkiä. Sosiaalisessa mediassa lähti tiistaina kiertämään kuva, jossa pokaali oli lohduttomassa kunnossa – siis aivan sirpaleina.
KeuPan pelaajilla oli kiire saada pokaali takaisin edustuskuntoon, kun he olivat palanneet Turusta takaisin Keski-Suomeen. Keuruulaisten juhlat jatkuivat tiistai-iltana kotikulmilla, kun Poika saunoo -kappaleesta tuttu Poju esiintyi paikallisella klubilla.

Alla olevasta kuvasarjasta näkyy, millaisesta ”lautakasasta” pokaalia lähdettiin rakentamaan takaisin edustuskuntoon.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Alkukunnosta edustuskuntoon ja vielä määräajassa. Pakko arvostaa, kuvasarjan julkaisija kirjoitti kuvien yhteydessä Twitterissä.
Pokaalin ”entisöijät” ovat tehneet hämmästyttävää työtä. Tiistai-illan kuvamateriaalin perusteella lautakasa oli saatu taas pokaalin muotoon, kuten alla olevasta kuvasta näkyy.


Seuran toiminnanjohtaja Teemu Vesala oli tiistaina pahoillaan arvokkaan kiertopalkinnon saamasta kohtelusta.

– Arvostamme pokaalia suuresti, eikä tarkoitus ole ollut vahingoittaa sitä, Vesala sanoi.

Suur-Keuruu -lehden mukaan pokaali laitetaan nyt esittelykuntoon Mestis-gaalaa varten, joka järjestetään Mestis-risteilyllä 24.–25. huhtikuuta. Ja vielä 27. huhtikuuta seuralla on kansanjuhla Keuruun keskusaukion suihkulähteen äärellä.

KeuPa HT onnistui voittamaan Mestiksen mestaruuden historian neljännellä kaudella jääkiekon toiseksi korkeimmalla sarjatasolla.

Suomen toiseksi korkeimman sarjatason nimi on ollut Mestis kaudesta 2000–01. Sarjassa ylivoimaisesti eniten mestaruuksia voittanut joukkue on Jukurit, jolla niitä on seitsemän.

Seuraavana tulee Vaasan Sport kolmella kiinnityksellä ja kolmantena KalPa kahdella mestaruudella. Kaikki kolme seuraa pelaavat nykyään SM-liigassa.

Lisäksi Mestiksen mestaruutta ovat juhlineet myös KooKoo, TuTo, Hokki, Jokipojat ja SaPKo.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt