Espoo Unitedia koskeva konkurssihakemus peruutettiin - Mestis - Ilta-Sanomat

Espoo Unitedia koskeva konkurssihakemus peruutettiin

Jussi Salonojan johtaman Espoo Unitedin konkurssihakemus peruttiin.

Jussi Salonoja omistaa Espoo Unitedin.

20.2.2018 12:03

Jussi Salonoja ja Espoo United voivat huokaista jälleen ainakin hetkeksi helpotuksesta. Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen oli hakenut Espoo United Oy:tä konkurssiin 19. tammikuuta, mutta hakemus peruttiin maanantaina.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Helsingin Sanomat.

Helsingin käräjäoikeuteen jätetyssä konkurssihakemuksessa Ilmarinen kertoo Unitedin maksamattomien työeläkevakuutusmaksujen olevan 66 369 euroa. Korkoineen saatavia oli 67 632,33 euroa. Unitedille oli annettu maksukehotus 10. marraskuuta.

Viime vuoden toukokuusta lähtien Unitedille on kertynyt nyt peruuntunut konkurssihakemus mukaan lukien 38 maksuhäiriömerkintää. Ensimmäisellä tilikaudella yhtiö teki yli 1,8 miljoonan euron tappion noin 700 000 euron liikevaihdolla.

– Puhutaan kymmenientuhansien euron suuruisesta summasta, jonka maksoimme maksupalvelun kautta. Maksu ei kuitenkaan näemmä ollut ehtinyt vielä kirjautua niiden järjestelmään. Espoo Unitedin asioita pyritään koko ajan viemään parempaan suuntaan, Unitedin omistaja Jussi Salonoja kertoi Ilta-Sanomille tammikuussa, kun IS uutisoi konkurssihakemuksesta.

Myös Tapiolan Monitoimiareena Oy:llä on maksuhäiriöitä. Hallista katkaistiin viime vuoden kesänä sähköt maksamattomien laskujen vuoksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?