Mestis

Jussi Salonojan väite Espoo Unitedin maksurästistä: ”Ei ollut ehtinyt kirjautua vielä järjestelmään”

Julkaistu:

Espoo United
Jussi Salonoja väittää, että Ilmarisen maksurästi on hoidettu.
Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen hakee Espoo United Oy:tä konkurssiin. Espoon käräjäoikeudesta vahvistetaan, että konkurssihakemus jätettiin maanantaina.

Espoo Unitedin ja Tapiolassa sijaitsevan Metro-areenan talousvaikeudet ovat olleet esillä jatkuvasti. Toukokuusta lähtien Unitedille on kertynyt tuore konkurssihakemus mukaan lukien 38 maksuhäiriömerkintää. Ensimmäisellä tilikaudella yhtiö teki yli 1,7 miljoonan euron tappion noin 700 000 euron liikevaihdolla. Myös Tapiolan Monitoimiareena Oy:llä on maksuhäiriöitä.

Ilta-Sanomat sai tiistai-iltapäivänä Espoo Unitedin omistajan Jussi Salonojan kommentoimaan Ilmarisen konkurssihakemusta.

Salonoja totesi IS:lle asiasta lyhytsanaisesti näin:
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– On harmillista, että tieto maksurästistämme tuli tänään ulos, koska olemme eilen maksaneet kokonaisuudessaan Ilmarisen karhuaman laskun. Eli sen suhteen konkurssiuhka on purettu, Salonoja vakuuttaa.

– Puhutaan kymmenientuhansien euron suuruisesta summasta, jonka maksoimme maksupalvelun kautta. Maksu ei kuitenkaan näemmä ollut ehtinyt vielä kirjautua niiden järjestelmään. Espoo Unitedin asioita pyritään koko ajan viemään parempaan suuntaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt