Jukurien pelaajat juhlivat Vaasassa: ”Siinä teille!”

Mikkelin Jukurit otti ilon irti lähetettyään ensi kaudeksi SM-liigaan nousevan Vaasan Sportin varhaiselle kesälomalle.

Jukurit ja Vaasan Sport kohtasivat myös 11. maaliskuuta. Silloin voitto meni Vaasaan.

23.3.2014 2:43

- Ei tälläisia fiiliksiä saa normaali ihminen mistään! Pelin jälkeen tuli kyllä sellainen adrenaliiniryöppy ettei mitään järkeä... Uskomattomat fiilikset!

Mikkelin Jukurien Jesse Rohtla oli onnesta soikeana lauantain ratkaisevan puolivälieräottelun jälkeen. Ensimmäistä kertaa Mestiksen historiassa ottelusarjan voittajaa haettiin seitsemännestä ottelusta, ja se päättyi Vaasassa mikkeliläisvieraiden hyväksi 3-4.

Sportin tappio tiesi sitä, että ensi kaudeksi SM-liigaan nousevien vaasalaisten viimeinen Mestis-kausi päättyi vähemmän mairittelevasti viidennelle sijalle.

- Hieno päänahka! Tämä on joka jätkälle hieno juttu – että pystyimme tuollaisen niin sanotun Liiga-Sportin voittamaan, Rohtla riemuitsi ja jatkoi:

- Voiton jälkeen Vaasassa oli jätkien kesken pientä huudadusta, että ”siinä teille!”

Jukurien kapteeni Pasi Järvinen myönsi, että Sportin kabineteissa runtattu liigapaikka toimi hänen joukkueelleen ylimääräisenä kiihokkeena.

- Lähdettiin katsomaan, riittävätkö meidän eväät liigajoukkuetta vastaan. Ja olihan huikea juttu! Kiva hiljentää Vaasan Kuparisaaren kaikilla tavoin mukava yleisö.

Hiljennettävää löytyi myös kotikaupungista. Rohtlan mukaan Mikkelissäkään ei oltu täysin vakuuttuneita joukkueen nousevan ottelusarjassa 3-1 -tappiotilanteesta voittoon.

- Se varsinkin nostaa tunnelmia kun kukaan ei uskonut meihin, eivät edes kaikki oman kylän ihmiset. Kauden mittaan tuli shittiä vähän joka puolelta, joten hieno juttu että voitettiin, Rohtla sanoi.

- Pääsimme näpäyttämään niitä jotka eivät uskoneet meidän hommaan. Mutta me uskoimme ja nousimme voittoon. Näytimme, mistä meidät oli tehty.

Kapteeni Järviseltä löytyi ymmärrystä myös Sportin suuntaan.

- Kyllähän tämä varmasti oli heille iso pettymys. Siellä oli monella sopimus katkolla, tuskin tämä tulos toi monellekaan lisää töitä.

Jukurit kohtaa maanantaina alkavassa välieräsarjassa turkulaisen Tuton.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?