Mestis: Pikkarainen on hölmöillyt ennenkin – puri seuratoveriaan nenästä ja potkaisi sukuelimiin - Mestis - Ilta-Sanomat

Pikkarainen on hölmöillyt ennenkin – puri seuratoveriaan nenästä ja potkaisi sukuelimiin

Jukurien Mestis-joukkueen päävalmentaja Jarno Pikkarainen ei ole nyt ensi kertaa kohun keskellä.

Jarno Pikkarainen on hölmöillyt ennenkin.

3.12.2013 11:09

Länsi-Savo-lehden mukaan Pikkarainen löi viikonloppuna Jukurien pelaajaa mikkeliläisessä yökerhossa. 

Lokakuussa 2008 Pikkarainen syyllistyi pahoinpitelyyn. Tuolloin Joensuun Jokipoikien valmentajana työskennellyt Pikkarainen puri samassa seurassa junioreita valmentavaa miestä nenästä ja potkaisi tätä sukuelimiin.

Rikos tapahtui jyväskyläläisen hotellin ravintolassa. Pikkaraiselle tuli riitaa ravintolaan sattumalta osuneen seurakaverin kanssa.

- Pikkarainen moitti juniorivalmennuksen kuvioita, ja osin arvostelu kohdistui myös minuun. Vastasin, ettei hänellä itselläänkään mene valmennus aina putkeen, uhri muistelee.

Tämä sai Pikkaraisen mielen kihahtamaan. Hän otti uhria kiinni niskasta ja puri nenästä. Purukaluston irrotettuaan hän potkaisi miestä aralle alueelle.

Paikalle kutsuttiin poliisi, joka vei valmentajan yöksi putkaan. Pikkarainen sai pahoinpitelystä sakot.  

Maaliskuu 2010 Pikkaraisella oli välikohtaus sanomalehti Karjalaisen toimittajan ja valokuvaajan kanssa joensuulaisessa hotellissa.

Jokipoikien päävalmentajana tuolloin työskennellyt Pikkarainen töni toimittajaa, ahdisti tämän nurkkaan ja takavarikoi tältä joksikin aikaa nauhurin. Kuvaajalta oli viety hetkeksi kännykkä.

Pikkarainen pyysi käytöstään muutamaa päivää myöhemmin anteeksi. Jokipojat sakotti Pikkaraista tapauksen takia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?