Tässä ovat Mestarien liigan puolivälieräparit! Luvassa todellinen namupala

Mestarien liigan pudotuspelien kaavio selvisi perjantaina.

Mestarien liigan puolivälieräparit arvottiin.

17.3. 13:27

Jalkapallon Mestarien liigan puolivälieräparit arvottiin perjantaina Nyonissa.

Kenties kierroksen kiinnostavimmassa kohtaamisessa yhteen ottavat Saksan ja Englannin jättiseurat Bayern München ja Manchester City. Ottelupariin lisämielenkiintoa tuo, että Cityn päävalmentaja Pep Guardiola luotsasi aiemmin Bayernia.

Puolivälieräparit ovat seuraavat:

  • Real Madrid–Chelsea

  • Benfica–Inter

  • Manchester City–Bayern München

  • Milan–Napoli

Espanjalaisen Realin ja englantilaisen Chelsean kohtaamisessa iskevät yhteen Mestarin liigan kahden edelliskauden voittajat.

Kotimaansa sarjakärki Napoli saa vastaansa italialaisjoukkueiden taistelussa Serie A:ssa neljäntenä olevan AC Milanin. Benfica johtaa Portugalin liigaa, ja Inter on Serie A:ssa toisena.

Realin ja Chelsean otteluparin voittaja kohtaa Cityn tai Bayernin, joten välierissä saatetaan nähdä englantilaisjoukkueiden keskinäinen taistelu. Toisessa välieräparissa kohtaavat voittajat puolivälieristä Milan–Napoli ja Benfica–Inter, joten italialaisten välinen välieräpari on mahdollinen.

Puolivälierien avausosat pelataan 11.–12. huhtikuuta ja toiset osat viikkoa myöhemmin. Real, Benfica, Manchester City ja AC Milan aloittavat otteluparit kotikentillään. Finaalin on määrä olla Istanbulissa 10. kesäkuuta.

Juttua päivitetty kauttaaltaan kello 14.51

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?