Mestarien liiga: Cristiano Ronaldo tyrmäsi Marisa Nobilen – hämmästyttävä yhteensattuma - Mestarien liiga - Ilta-Sanomat

Cristiano Ronaldon tyrmäämä nainen kertoi hämmästyttävän tarinan – oliko teko kosto seitsemän vuoden takaisesta? ”En millään usko”

Marisa Nobilen käsitys Cristiano Ronaldosta muuttui täysin, kun Ronaldo potkaisi häntä pallolla päähän.

Cristiano Ronaldo osui vahingossa järjestyksenvalvojaa pallolla päähän Bernissä.

17.9. 11:07

Järjestyksenvalvoja Marisa Nobile koki elämänsä yllätyksen tiistai-iltana Young Boys Bernin Mestarien liigan ottelussa Manchester Unitedia vastaan.

Unitedin supertähden Cristiano Ronaldon lämmittelyveto karkasi maalin yli ja osui suoraan Nobilea päähän. Naisen kasvot olivat yleisöön päin, joten hän ei osannut valmistautua pallon iskuun.

Brasiliasta kotoisin oleva Nobile pökertyi ja kun hän tuli takaisin tajuihinsa, Ronaldo piteli häntä kädestä, hyväili hänen kasvojaan ja kyseli, onko kaikki hyvin.

Brasilalaisen Globo-kanavan haastattelussa Nobile kertoi hetken ajan luulleensa, että näki unta. Sitten hänen mieleensä muistui tapaus seitsemän vuoden takaa. Vuonna 2014 Nobile oli ottanut rajusti yhteen Ronaldon kanssa.

Tuolloin Ronaldon silloinen seurajoukkue Real Madrid kohtasi sveitsiläisen Baselin, ja Nobile oli järjestyksenvalvojana pelissä.

Madridin 1–0-voittoon päättyneen ottelun jälkeen Ronaldo palasi vielä kentälle tekemään loppuverryttelyä ja yleisö jäi seuraamaan supertähteä. Nobile oli väsynyt ja halusi kotiin. Hän pyysi Ronaldoa lopettamaan, mutta tämä käski Nobilea painumaan tiehensä.

– Minä vastasin hänelle, että ”olet törkimys”! Vielä ennen tiistaita en pitänyt Cristiano Ronaldosta, mutta sitten näin, että hän onkin ihan erilainen ihminen kuin luulin, Nobile sanoi.

Lue lisää: Lehti: Lampaat ajoivat Cristiano Ronaldon evakkoon

Nobile oli ennen ottelua kirjoittanut someen, että haluaisi ottaa yhteiskuvan Ronaldon kanssa ja pyytää anteeksi vanhoja sanojaan. Niinpä hän valitsi paikan maalin takaa. Pallon osumaan hän ei kuitenkaan osannut varautua.

– Minä olin jopa vilkaissut Ronaldoa, mutta en usko hänen tunnistaneen minua. Ei se ollut kosto, ei varmasti! En millään usko niin, Nobile sanoi Globolle.

Pelin jälkeen Ronaldo lahjoitti pelipaitansa Nobilelle.

– Nyt olen Ronaldon fani numero yksi! Nobile sanoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?