Mestarien liiga: Cristiano Ronaldo tyrmäsi naisen pallolla - kohde avautui sveitsiläislehdelle - Mestarien liiga - Ilta-Sanomat

Cristiano Ronaldon tykityksen päähänsä saanut nainen ällistyi tähden käytöksestä turman jälkeen – ”Hyvä luoja!”

Järjestyksenvalvoja Marisa Nobile kertoi yllättävästä kohtaamisestaan Cristiano Ronaldon kanssa.

Cristiano Ronaldo kiirehti laukomansa pallon päähänsä saaneen naisen avuksi.

15.9. 17:28

Järjestyksenvalvoja Marisa Nobile oli työtehtävissä sveitsiläisen Young Boys Bernin Mestarien liigan ottelussa Manchester Unitedia vastaan tiistai-iltana, kun hän sai yhtäkkiä kipeän iskun takaraivoonsa.

Nobile seurasi ammattiroolinsa mukaisesti katsellaan yleisöä eikä kenttätapahtumia, joten hän ei huomannut Unitedin supertähden Cristiano Ronaldon lämmittelyssä laukoman vedon karanneen maalin yli. Pallo kolahti suoraan Nobilen päähän ja hän kaatui pökertyneenä maahan.

Kun Nobile palasi tajuihinsa, koki hän elämänsä yllätyksen.

– Näin Ronaldon ylläni. Sanoin ”voi hyvä luoja! Olenko kuollut?” Nobile kertoi Blick-lehden videohaastattelussa keskiviikkona.

– Ronaldo vastasi: ”Ei, ei. Anteeksi! Mikä hätänä, oletko kunnossa?”

– Minä sanoin Ronaldolle: ”Olen fanisi!”

– Ronaldo sanoi: ”Hyvä kuulla. Jätän pelipaitani sinulle.”

Ronaldo piti sanansa, ja Nobile sai tähden paidan muistoksi erikoisesta turmasta. Haastattelussa Nobile esitteli paitaa ikionnellisena kameralle ja kuvaili innoissaan sen tuoksua.

– Paita oli vielä ihan märkä hiestä! Se tuoksui luonnolliselta, ei haissut lainkaan. Ei hajuveden eikä hien tuoksua. Herrasmiehen parfyymi! Nobile kuvaili.

Nobile hieroi kättään paitaan ja sanoi, ettei aio pestä Ronaldon hikeä iholtaan vielä pitkään aikaan.

– Annan Ronaldon positiivisen energian imeytyä koko päivän ajan. Rakastan sinua, Ronaldo! Paljon kiitoksia, Nobile sanoi.

Itse ottelussa Young Boys voitti Manchester Unitedin 2–1.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?