Tuomari pyysi nimikirjoitusta Erling Braut Haalandilta – Pep Guardiola hämmästyi - Mestarien liiga - Ilta-Sanomat

Erling Braut Haaland sai eriskummallista huomiota tuomarilta – Pep Guardiola hämmästyi: ”En ole koskaan nähnyt vastaavaa”

Mestarien liigan puolivälieräottelun jälkeen todistettiin omituista hetkeä.

Tässä vaiheessa vasta perinteisesti käteltiin, mutta hetkeä myöhemmin yksi ottelun avustavista erotuomareista innostui pyytämään Dortmundin Erling Braut Haalandilta (keskellä) nimikirjoitusta.

7.4. 10:31

Borussia Dortmundin nuoren tähtihyökkääjän Erling Braut Haalandin nimikirjoitus on jalkapallomaailman halutuinta tavaraa. Käytännössä kaikki Euroopan suurseurat himoitsevat 20-vuotiaan norjalaisen maalipyssyn allekirjoitusta tarjoamaansa sopimuspaperiin.

Tiistaisen Mestarien liigan ottelun jälkeen apajille ilmestyi uusi, hyvin odottamaton nimmarinmetsästäjä.

Manchester Cityn ja Dortmundin välisen kamppailun jälkeen Etihad Stadiumin uumenissa yksi ottelun romanialaisen tuomarinelikon avustavista erotuomareista kaivoi taskustaan keltaisen ja punaisen kortin – ei Haalandia varoittaakseen, vaan pyytääkseen tältä nimikirjoituksen kortteihin!

Erikoisesta välikohtauksesta on raportoinut esimerkiksi Iso-Britannian yleisradioyhtiö BBC, joka siteerasi BT Sport -televisiokanavan kommentaattoria Owen Hargreavesia. BBC:n mukaan kyseisellä tuomarilla oli lippu kainalossaan, joten kyseessä ei sentään ollut ottelun päätuomari Ovidiu Hategan.

– Hänen ei pitäisi tehdä tuota. Tuomaristo on tuolla töissä, ja ensimmäinen jakso oli heille todella vaikea. He tekivät monia vääriä päätöksiä, urallaan mm. Manchesterin seuroja Cityä ja Unitedia edustanut Hargreaves sanoi.

– Voit olla fani, mutta ei tuota voi tehdä muiden pelaajien edessä. Se ei vain näytä oikealta, Hargreaves jatkoi.

Voit katsoa kuvan tilanteesta tästä linkistä.

Myös Cityn valmentaja Pep Guardiola kiinnitti tapaukseen huomiota. Ehkä juuri siksi, että Haalandin nimikirjoitus kelpaisi varsin hyvin hänellekin.

– Ehkä hän (tuomari) on Haalandin fani. Tai ehkä se meni hänen lapselleen. En ole koskaan nähnyt vastaavaa, Guardiola hämmästeli.

Ottelun aikana tuomaristo mokasi pahasti juuri Dortmundia vastaan hylkäämällä aiheettomasti Jude Bellinghamin viimeistelemän osuman.

City voitti puolivälierien ensimmäisen osaottelun 2–1, kun Phil Foden viimeisteli voittomaalin 90. minuutilla. Haaland pohjusti Marco Reusin viimeistelemän Dortmundin ainokaisen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?