Emmanuel Dennis tuittuili itsensä ulos tärkeästä Mestarien liigan ottelusta – istumapaikka joukkueen bussissa ei kelvannut - Mestarien liiga - Ilta-Sanomat

Istumapaikka joukkueen bussissa ei kelvannut – pelaaja tuittuili itsensä ulos tärkeästä Mestarien liigan ottelusta

Belgialainen Club Brugge matkasi Borussia Dortmundin vieraaksi ilman hyökkääjäänsä Emmanuel Dennisiä. Mediatietojen mukaan Dennis kimmastui, kun ei saanut haluamaansa istumapaikkaa joukkueen bussissa.

Emmanuel Dennis pääsi viime kaudella juhlimaan maalia Manchester Unitedin verkkoon Eurooppa-liigassa.­

24.11.2020 20:17

Saksalainen Borussia Dortmund isännöi tiistai-iltana jalkapallon Mestarien liigan ottelussa belgialaista Club Bruggea.

Yhden maalin syksyn lohkovaiheessa iskenyt Bruggen nigerialaishyökkääjä Emmanuel Dennis jäi yllättäen sivuun tärkeästä kamppailusta.

– Dennis ei ole kokoonpanossa kurinpidollisista syistä. Hän ei ole noudattanut tiettyjä joukkueen sääntöjä, kertoi syyksi Bruggen päävalmentaja Philippe Clement belgialaisen Sporza-lehden mukaan.

Vaikka Clement ei suostunut antamaan lisätietoja 23-vuotiaan hyökkääjän poissaolosta, ovat kansainväliset lähteet taustoittaneet, että Dennis olisi raivostunut perin omintakeisen syyn vuoksi.

Hollantilainen De Telegraaf kirjoitti tiistaina, että Dennis oli kimmastunut, koska hän ei ollut päässyt joukkueen bussissa istumaan haluamalleen paikalle. Asiasta kertoo myös mm. uutistoimisto Reuters siteeraten belgialaista Het Laatste Nieuwsia.

Ennen Saksaan matkustamista Dennis oli asettunut joukkueen bussissa istuimelle, joka olisi pitänyt koronasäännösten mukaan säilyttää tyhjänä. Sekä valmentajat että osa pelaajista olivat yrittäneet selittää asiaa kärkipelaajalle.

Paikan vaihtaminen ei kuitenkaan kelvannut Dennisille. Sen sijaan hän oli kävellyt raivoissaan ulos bussista, ja Brugge oli lähtenyt matkaan kohti Dortmundia ilman hyökkääjäänsä, De Telegraaf kertoo.

Belgialaisen RTBF-lehden mukaan Dennis on saanut syksyn aikana aiemminkin palautetta välinpitämättömästä asenteestaan.

Belgialaislähteen mukaan Dennisin huono käytös saattaa johtua siitä, ettei Brugge päästänyt häntä kesällä siirtymään italialaisseura Atalantaan.

Emmanuel Dennis harhautteli Borussia Dortmundin Thomas Meunieria, kun joukkueet kohtasivat myös Mestarien liigan edellisellä kierroksella, 4. marraskuuta.­

Mestarien liigan F-lohkossa tilanne on tasainen ennen tiistai-illan otteluita. Lohkon kaksi parasta etenevät pudotuspeleihin.

Dortmund johtaa lohkoa kuudella pisteellä, Laziolla on viisi pistettä ja Bruggella neljä pinnaa. Pietarin Zenit pitää perää yhdellä pisteellään.

Mestarien liigan ottelut tiistaina 24.11.

Klo 19.55

Krasnodar – Sevilla 1–2

Rennes – Chelsea 1–2

Klo 22.00

Dortmund – Club Brugge 3–0

Dynamo Kiev – Barcelona 0–4

Juventus – Ferencvaros 2–1

Lazio – Zenit 3–1

Manchester Utd – Basaksehir 4–1

PSG – RB Leipzig 1–0

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?