Dortmundin ihmejuniori Håland iski jälleen! Neymarin osuma arvokas lohtu PSG:lle - Mestarien liiga - Ilta-Sanomat

Dortmundin ihmejuniori Håland iski jälleen! Neymarin osuma arvokas lohtu PSG:lle

Erling Braut Hålandin (istumassa) osumat toivat Borussia Dortmundille edun.

Julkaistu: 19.2. 0:03

Toisessa neljännesvälierässä Atletico Madrid yllätti Liverpoolin 1–0.

Mestarien liigan neljännesvälierien avaus oli 19-vuotiaan Erling Braut Hålandin juhlaa.

Håland teki kaksi maalia, kun Borussia Dortmund otti 2–1-voitollaan Ranskan ylpeydestä PSG:stä edun puolivälieräpaikasta.

Hålandille tyypillisesti hän teki jälleen maalinsa pikaisessa ryppäässä – kahdeksan minuutin sisään. Ensin hän kurotti pallon aivan maalin edestä maaliin 69. minuutilla, ja toisen osuman hän teki voimakkaalla laukauksella rankkarialueen rajalta, kun ottelua oli pelattu 77 minuuttia.

Hålandin osumien välissä Neymar teki PSG:lle kenties vielä hyvinkin arvokkaan vierasmaalin. Nyt PSG:lle riittää toisessa osaottelussa 1–0-kotivoitto jatkoon.

Atletico Madridin Saul Niguez (oik.) riemuitsee maalistaan.

Toisessa neljännesvälierässä Englannin kenttiä suvereenisti hallinnut ja seurajoukkueiden MM-tittelinkin voittanut Liverpool jäi ilman kaipaamaansa vierasmaalia.

Kaiken lisäksi Liverpoolin puolustus aukeni kertaalleen, ja näin Atletico lähtee 1–0-johtoasemasta toiseen osaotteluun Liverpooliin.

Saul Niguez laukoi Atleticon voittoon jo ottelun neljännellä minuutilla. Osuma syntyi, kun pallo pomppi kulmapotkutilanteessa Liverpoolin Fabinhon jalasta Niguezin ulottuville. Niguez viimeisteli läheltä maalia varmasti.

Otteluparien toiset osat pelataan 11. maaliskuuta.