Lukas Hradecky sai käden väliin, mutta se ei aivan riittänyt – Leverkusen kaatui Moratan puskumaalilla

Julkaistu:

Mestarien liiga
Lukas Hradecky hakee vielä ensimmäistä nollapeliään Mestarien liigassa.
Suomen maajoukkuepelaajien Lukas Hradeckyn ja Joel Pohjanpalon edustama saksalaisseura Leverkusen ei saanut pistetiliään auki Mestarien liigan lohkovaiheen 3. kierroksellakaan.

Vierailu Madridin Metropolitano-stadionille toi 0–1-tappion Atletico Madridia vastaan, kun vaihtomies Alvaro Morata puski ottelun ainokaisen 78. minuutilla.

Paikat tarkassa ottelussa jäivät vähiin: Atleticolle laskettiin kaksi laukausta kohti maalia, Leverkusenille yksi. Morata tuli kuitenkin tekemään sen, mistä palkan saa. Hienon keskityksen hyökkääjän uran 13. mestariliigamaaliin tarjoili laitapakki Renan Lodi.

Moratan pusku oli tarkka ja kova, mutta Hradecky onnistui osumaan palloon kädellään. Torjunta ei kuitenkaan riittänyt muuttamaan pelivälineen suuntaa tarpeeksi ja pallo upposi tolpan viereen.

Pohjanpalo vietti koko pelin vaihtopenkillä. Hän ei ole pelannut vielä lainkaan sen jälkeen, kun palasi joukkueen vahvuuteen pitkään kestäneen loukkaantumiskierteen jälkeen.

Alkuillan toisessa ottelussa Shahtar Donetsk ja Dinamo Zagreb päätyivät 2–2-tasapeliin C-lohkossa. Kotijoukkue Shahtarin vei avausjaksolla johtoon Jevheni Konopljanka, mutta Dinamon Dani Olmo tasoitti. Toisella puoliajalla Mislav Orsic iski rangaistuspilkulta Dinamon johtoon, jo neljännellä maalillaan lohkopeleissä. Dodo iski kuitenkin kotijoukkueelle tasapelipisteen 75. minuutilla.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt