PSG antoi Real Madridille isän kädestä – Zinedine Zidane jakoi kitkeriä kommentteja pelaajistaan

Julkaistu:

Mestarien liiga
Zidanen tähdistö sai aikaan vain kaksi hylättyä maalia Mestarien liigan vieraspelissä PSG:tä vastaan.
Angel Di Maria otti keskiviikkona Pariisin PSG:n komentoonsa Mestarien liigan kotiavauksessa Real Madridia vastaan.

Argentiinalaishyökkääjä johti kahdella maalillaan Ranskan mestarit korskeaan 3–0-voittoon, vaikka PSG joutui otteluun ilman kärkikolmikkoaan Neymaria, Kylian Mbappea ja Edinson Cavania.

Di Maria vei ensimmäisellä puoliajalla PSG:n kahden maalin karkumatkalle, ja Thomas Meunier komisteli loppunumeroita lisäajalla. Myös tuoreet värväykset Mauro Icardi ja Pablo Sarabia toivat kotijoukkueelle hyökkäysvoimaa.

Ottelu paljasti karusti Real Madridin vaikeudet, joita valmentaja Zinedine Zidane on yrittänyt parsia kuntoon toisella valmennuskaudellaan.

– PSG on hyvä joukkue ja se sai nyt aikaan paljon maalipaikkoja. Eniten olen huolissani siitä, että pelistämme puuttui intohimo ja yritys. Emme saaneet peliä rullaamaan missään vaiheessa, Zidane ihmetteli.

Gareth Bale sai pallon PSG:n maaliin pian Di Marian toisen osuman jälkeen ja Karim Benzema toisella puoliajalla, mutta maalit hylättiin. Balen maalia edelsi käsivirhe ja Benzeman osuma tuomittiin paitsioksi.

– Mitään muuta emme saaneetkaan aikaan, Zidane puhisi.

Paineet olivat vierailla

Real Madrid on rellestänyt Mestarien liigassa 13:een mestaruuteen, mutta viime kaudella Ajax tyrmäsi sen jo ensimmäisellä pudotuspelikierroksella.

PSG ei ole päässyt vielä edes liigan finaaliin. Kolmella viime kaudella se on karsiutunut ensimmäisellä pudotuspelikierroksella, vaikka qatarilaiset omistajat ovat syytäneet seuraan rahaa rohkeasti.

– Peli oli nyt hienosti hallussamme, mutta meidän pitää kyetä jatkuvasti tällaisiin esityksiin. Tarvitsemme tällaista ryhtiä ja nälkää myös Ranskan liigassa, PSG:n kapteeni Thiago Silva korosti.

Valmentaja Thomas Tuchel koki, että joukkue sai jopa etua tähtiensä poissaolosta.

– Kukaan ei uskonut nyt voitonmahdollisuuksiimme, joten meillä ei ollut pelissä mitään paineita, Tuchel muistutti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt