Mestarien liiga alkaa – mukana kolme suomalaista

Julkaistu:

Mestarien liiga
Barcelonan tähtihyökkääjä Lionel Messi matkusti joukkueensa mukana Dortmundiin.
Mestarien liigan avauskierros oli viime vuonna verrattain vähämaalinen, vaikka Liverpool ja PSG järjestivätkin viiden maalin ilotulituksen. Avauskierroksen 16 ottelusta yhdeksässä toinen joukkueista jäi maaleitta.

Tänä vuonna pitäisi olla toisin, kun tiistaina iskevät yhteen Barcelona ja Dortmund sekä Napoli ja Liverpool. Neljästä joukkueesta jokainen on aloittanut kauden maalaamalla vähintään kolmesti ottelua kohden.

Viikonloppuna pelatuissa liigaotteluissa Barcelona osui viidesti ja Dortmund neljästi. Tiistaina joukkueet kohtaavat ensi kertaa Mestarien liigassa. Dortmundin kapteeni Marco Reus uskoo, että saksalaiset voivat kotikentällään yllättää espanjalaisjätin.

– Haluamme testata taitojamme maailman parhaita vastaan. Meidän täytyy olla rohkeita, pelata hyökkäävästi ja tehdä maaleja, Reus sanoi Dortmundin tiedotustilaisuudessa maanantaina.

Barcelonan tähtihyökkääjä Lionel Messi on matkustanut joukkueensa mukana Dortmundiin. Kukaan ei silti vielä tiedä, nähdäänkö koko alkukauden sivussa ollutta tähteä tiistaina kentällä.

– Olisin iloinen, jos hän pelaisi. Hänellä on kykyjä, joita kenelläkään muulla ei ole, Reus kehui.

Keskiviikkoillan huippuottelu on suurseurojen kohtaaminen, kun Real Madrid isännöi PSG:tä.

Suomalaisia kilpailussa on mukana kolme.

Lukas Hradeckyn ja Joel Pohjanpalon Leverkusen aloittaa lohkovaiheen keskiviikkona kotiottelulla Lokomotiv Moskovaa vastaan.

Jere Urosen edustama belgialainen Genk puolestaan kohtaa tiistaina Itävallassa Salzburgin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt