Uimapukumallin suosio räjähti pilviin finaalitempauksen jälkeen – ”Elämäni sykähdyttävin kokemus” - Mestarien liiga - Ilta-Sanomat

Uimapukumallin suosio räjähti pilviin finaalitempauksen jälkeen – ”Elämäni sykähdyttävin kokemus”

Kentälle kesken loppuottelun uimapuvussa juossut Kinsey Wolanski väittää saaneensa tempauksensa jälkeen viestejä Liverpoolin pelaajilta.

Uimapukumalli Kinsey Wolanski kävi kentällä Mestarien liigan loppuottelussa.

9.6.2019 16:33

Uimapukumalli Kinsey Wolanski juoksi Madridissa kentälle kesken Mestarien liigan finaalin 1. kesäkuuta ja sai mitä halusi.

Hän sai hetkensä satojen miljoonien tv-katsojien seuraamassa ottelussa. 22-vuotiaan mallin Instragram-tilin seuraajien määrä on noussut tempauksen jälkeen noin 300 000:sta yli kahteen miljoonaan.

– Suunnitelen tekeväni rahaa 30 ikävuoteen mennessä niin paljon, että voin lopettaa. Viuhahdus Mestarien liigan finaalissa vain auttaa siinä. Aion viuhahdella paljon lisää nostaakseni profiiliani, Wolanski sanoi Sun-lehden mukaan.

Sanatarkasti viuhahdus tarkoittaa esiintymistä täysin alasti julkisella paikalla.

Wolanski juoksi Tottenhamin ja Liverpoolin välisessä ottelussa kentälle niukassa mustassa uimapuvussa, jossa hän mainosti poikaystävänsä Vitalij Dzorovetskij’n aikuisviihteeseen keskittyvää pilailuvideosivustoa.

Kinsey Wolanski juoksi kentälle kesken Mestarien liigan finaalin.

Wolanski joutui viettämään tempauksensa jälkeen viisi tuntia espanjalaisella poliisiasemalla.

– Yhtäkkiä olen maailmankuulu ja työtarjouksia tulvii sisään. En tehnyt mielestäni mitään vahinkoa, se oli vain hauska juttu. Fanit rakastivat sitä, pelaajat tuntuivat tykkäävän siitä ja poliisit asemalla pyysivät valokuviani. Se (tempaus) oli elämäni sykähdyttävin kokemus, Wolanski kertoi.

Häirikkö saatettiin kentältä pois nopeasti.

Liverpool voitti Mestarien liigan finaalissa Tottenhamin 2–0. Wolanski väitti saaneensa ottelun jälkeen flirttailevia viestejä Liverpoolin pelaajilta. Hän ei paljastanut pelaajien nimiä.

– Yksi (pelaaja) lähetti minulle sydänemojeja ja toinen mainitsi nähneensä minut pelissä. En edes tiennyt, keitä he ovat ennen kuin klikkasin heidän profiilinsa. En vastannut heille, koska minulla on poikaystävä, Wolanski kertoi.

Myös Zdorovetskij oli Madridissa seuraamassa Mestarien liigan loppuottelua. Hän oli katsomossa naamioituneena ja valmis ryntäämään itse kentälle, jos Wolanski olisi epäonnistunut omassa yrityksessään.

Wolanskin tempaus oli arvioiden mukaan jopa miljoonien arvoinen. Tapauksesta teki poikkeuksellisen se, että nainen päätyi kansainvälisiin tv-kuviin. Yleensä tv-lähetyksissä ei näytetä kentälle juoksevia häirikköjä lainkaan.

– Käsittääkseni tässä tapauksessa hyöty voi olla miljoonien arvoinen. Vitaljilla on oma maksullinen sivustonsa, jonka kohdeyleisö on aika sama kuin jalkapallo-ottelussa, suomalaisen Duudsonien Jarno Laasala sanoi Ilta-Sanomille finaalin jälkeen.

Duudsonit teki yhdessä töitä erilaisista rämäpäisistä tempauksistaan tunnetun Zdorovetskij’n kanssa muutama vuosi sitten. Wolanski ei tiettävästi ollut vielä silloin suhteessa Zdorovetskij’n kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?