Mestarien liigan finaalissa viuhahtaneen naisen poikaystävä pöyhkeilee tempauksella – seurasi häiriköintiä valepuvussa

Julkaistu:

Mestarien liiga
Mestarien liigan finaali keskeytyi hetkeksi huomionhakuiseen tempaukseen.
Lauantainen jalkapallon Mestarien liigan loppuottelu Liverpoolin ja Tottenhamin välillä keskeytyi hetkeksi, kun vähäpukeinen häiriköijä juoksi kentälle.

Niukassa uimapuvussa kentälle juossut nainen tunnistettiin pian malli Kinsey Wolanskiksi. Älyvapaan tempauksen taustalla oli hänen poikaystävänsä Vitalij Zdorovetskij’n aikuisviihteeseen keskittyvän pilailuvideosivuston mainostaminen.
Zdorovetskij on YouTubessa suosittu pilailija ja koomikko, joka tunnetaan erilaisista huomionhakuisista tempauksista.

Tyttöystävänsä tavoin hän on saanut maailmanlaajuista huomiota jalkapallo-ottelun häiriköinnillä; Zdorovetskij juoksi kentälle MM-kisojen loppuottelussa 2014. Tämä tempaus kuitenkin ehdittiin rajata pois tv-lähetyksistä.

Zdorovetskij on sosiaalisessa mediassa ylpeillyt tyttöystävänsä tempulla Mestarien liigassa. Hän myös paljasti seuranneensa finaalia paikan päällä Madridin Wanda Metropolitano -stadionilla.

Zdorovetskij on tempauksiensa vuoksi porttikiellossa, mutta tämä ei häntä estänyt. Hän kehuskeli asialla Instagramissa:

– Koska olen saanut porttikiellon jokaiselle stadionille, minun oli tultava katsomaan kauniin tyttöystäväni viuhahtamista Mestarien liigan finaalissa valepuvussa, Zdorovetskij kirjoitti.
Euroopan jalkapalloliitto Uefa ei ole vielä kertonut Wolanskille langetettavista rangaistuksista, mutta sanktioita on mitä varmimmin tulossa.

Lauantaina pelatussa Mestarien liigan finaalissa Liverpool voitti Tottenhamin 2–0.