Mestarien liigan finaalissa viuhahtaneen naisen tempaus voi olla miljoonien arvoinen – takapiruna Duudsonien ystävä

Julkaistu:

Mestarien liiga
Uimapukumalli Kinsey Wolanski juoksi finaalissa kentälle. Taustalla oli arvokas mainostempaus poikaystävän hyväksi.
Mestarien liigan loppuottelu jouduttiin keskeyttämään hetkeksi lauantai-iltana, kun kentälle juoksi kesken pelin uimapukuun pukeutunut nainen.

Kyseinen nainen oli Kinsey Wolanski, uimapukumalli, joka mainosti asussaan poikaystävänsä Vitalij Zdorovetskij’n aikuisviihteeseen keskittyvää sivustoa.

Erilaisista tempauksistaan tunnettu Zdorovetskij on tehnyt aikaisemmin yhteistyötä myös suomalaisen Duudsonien kanssa.

– Muutama vuosi sitten teimme piilokamerapränkkejä, ja Los Angelesissa muutamia yhteisiä videoita, Duudsonien Jarno Laasala kertoi.

Silloiset videot eivät liittyneet aikuisviihteeseen.

Laasalan mukaan Zdorovetskij’n lauantain tempaus oli tarkasti suunniteltu – ja arvokas.

– Käsittääkseni tässä tapauksessa hyöty voi olla miljoonien arvoinen. Vitaljilla on oma maksullinen sivustonsa, jonka kohdeyleisö on aika sama kuin jalkapallo-ottelussa, Laasala sanoi.

Hän ei yllättynyt Zdorovetskij’n junailemasta tuoreimmasta tempusta.

– Vitalj on hyvin vauhdikas ja eri tempauksistaan tuttu kaveri, joka hakee extreme-huomiota. Hän oli käsittääkseni itse naamioitunut ja valmis ryntämään kentälle, jos nainen olisi epäonnistunut yrityksessään. Hänellä oli omat mainostekstinsä valmiina, Laasala sanoi.

Laasala kertoi Duudsonien yhteistyöstä Zdorovetskij’n kanssa ensi Iltalehdelle.

Kinsey Wolanskin Instragram-tilin seuraajien määrä pomppasi nopeasti noin 300 000:sta 2,4 miljoonaan ennen kuin tili hakkeroitiin.

Laasala ehti kuitenkin nähdä tilin.

– Ehdin nähdä postaukset. Hän (Wolanski) oli kommenteissaan hyvin innoissaan ja ylpeä siitä, mitä hän oli tehnyt. Hän halusi itse toimia noin, eli kyseessä ei ollut mikään maksusta tapahtunut, ostettu teko, Laasala sanoi.

– Tässä tapauksessa internetissä ollaan oltu aika villiintyneitä, kun kentälle juoksi nainen. Yleensähän kentälle ovat juosseet miehet.

Zdorovetskij oli ilmeisen mielissään naisystävänsä saamasta julkisuudesta. Hän ilmoitti sosiaalisessa mediassa, ettei malta odottaa naimisiinmenoa Wolanskin kanssa.

Euroopan jalkapalloliitto Uefa ei ole vielä kertonut Wolanskille langetettavista rangaistuksista, mutta sanktioita on mitä varmimmin tulossa.

Wolanskin kentälle juoksemisessa poikkeuksellista oli se, että temppu näkyi kansainvälisessä tv-lähetyksessä hetken. Yleensä vastaavissa tapauksissa kentälle juoksijaa ei näytetä tv-kuvissa lainkaan.

Zdorovetskij itse juoksi kentälle MM-kisojen loppuottelussa 2014. Hän mainosti silloin elokuvaa, jossa itse esiintyi. Sitä tapausta ei päästetty tv-lähetykseen asti.

Mestarien liigaan finaalilla oli lauantaina maailmanlaajuisesti satojen miljoonien katsojien tv-yleisö.

Finaalissa Liverpool voitti Tottenhamin 2–0.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt