Juventuksen päävalmentaja kertoi mielipiteensä Ajaxista: ”Kuinka he voisivat olla altavastaajia?”

Julkaistu:

Mestarien liiga
Ajax pudotti italialaisjätin Mestarien liigasta yhteismaalein 3–2.
Juventuksen päävalmentaja Massimiliano Allegri vakuutti Mestarien liigasta putoamisen jälkeen, että hän jatkaa seurassa myös ensi kaudella.

Ajax kaatoi Juventuksen 2–1 puolivälierien toisessa osaottelussa Torinossa ja vei jatkopaikan yhteismaalein 3–2.

Neljään peräkkäiseen tuplamestaruuteen ja kahteen Mestarien liigan loppuotteluun Juventuksen johdattanut Allegri kertoi keskustelleensa jo asiasta seurapomo Andrea Agnellin kanssa.

– Olen jo puhunut puheenjohtajan kanssa. Jatkan Juvessa ensi kaudella, ja suunnittelemme jo tulevaa kautta, hän kommentoi.

Allegrin miehistö varmistaa Serie A:n mestaruuden, jos se nappaa pisteenkin ensi lauantain kotipelistä Fiorentinaa vastaan.
Mestarien liigan voittopokaalia himoitseva Juventus hankki täksi kaudeksi Cristiano Ronaldon, joka on valittu viisi kertaa maailman parhaaksi jalkapalloilijaksi.

– Ronaldo antoi meille paljon kauden aikana ja etenkin Mestarien liigassa. Ajax on loistava joukkue. En voi sanoa paljon pelaajilleni tänä iltana, summasi Allegri.

– Ajaxilla on useita hyviä pelaajia, ja joukkue pelaa hyvää jalkapalloa. He eivät ole altavastaajia. Kuinka he voisivat olla sen jälkeen, kun he tekivät viisi maalia Real Madridia vastaan?

– En sanoisi, että hämä on pahin putoamisemme. Juventuksella on aina sama tavoite: Kaiken voittaminen. Joskus voi yltää loppuotteluun, joskus ei.


Lähde: Reuters

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt