PSG:n tähtipelaaja paineli yökerhoon tappio-ottelun jälkeen – joutui hyllylle - Mestarien liiga - Ilta-Sanomat

PSG:n tähtipelaaja paineli yökerhoon tappio-ottelun jälkeen – joutui hyllylle

Ardien Raboit on lähdössä PSG:stä.

Julkaistu: 15.3.2019 9:07

Adrien Rabiot on pahasti sivuraiteilla PSG:ssä.

Paris Saint-Germainin keskikenttäpelaaja Adrien Rabiot on pantu sivuun edustusjoukkueesta maalikuun 27. päivään asti, kertoo L’Equipe.

Reserveihin siirretyn Ranskan maajoukkueen 23-vuotias keskikenttäpelaajan hyllytyksen syy liittyy taannoisen Mestarien liigan pudotuspeliottelun jälkimaininkeihin.

Rabiot paineli yökerhoon vain pari tuntia sen jälkeen, kun PSG hävisi Mestarien liigan neljännesvälierässä Manchester Unitedille.

ManU nousi 3–1 voittoon lisäajalla Pariisissa pelatussa ottelussa ja pyyhkäisi otteluparista jatkoon vierasmaalisäännön turvin. PSG jäi kolmannen kerran peräkkäin neljännesvälieriin Mestarien liigassa.

Rabiot ei pelannut kyseisessä kamppailussa. Hän ei ole suostunut allekirjoittamaan uutta sopimusta ranskalaisseuraan ja on ollut sivussa joukkueen kokoonpanosta 11. joulukuuta lähtien.

Antero Henrique ilmoitti RMC Sportille, että Rabiot syyllistyi asenteeseen, jollaista ei voi ammattilaiselta hyväksyä seuraa, sen pelaajia ja kannattajia kohtaan. Keskikenttäpelaaja sai ilmoituksen hyllytyksestään kirjallisesti.

PSG ei myöskään katsonut hyvällä sitä, että Rabiot osoitti sympatiaa Patrick Evran päivitykselle sosiaalisessa mediassa.

Entinen Manchester Unitedin pelaaja juhli somepäivityksessään englantilaisten voittoa PSG:n kotistadionilla Parc des Princesillä.

Rabiot on yhdistetty FC Barcelonaan tuleviksi kausiksi, joskin Frankie de Jong nappaaminen Ajaxista on vaimentanut siirtospekulaatioita Espanjaan.

Rabiot on liitetty viime päivinä myös Valioliigaan – esimerkiksi juuri Manchester Unitediin.

Keskikenttäpelaajan sopimus päättyy PSG:ssä kesäkuun lopussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?