Cristiano Ronaldo uhosi: ”Tästä syystä Juventus hankki minut tänne” - Mestarien liiga - Ilta-Sanomat

Cristiano Ronaldo uhosi: ”Tästä syystä Juventus hankki minut tänne”

Juventuksen Cristiano Ronaldo juhlii päätösvihellyksen jälkeen.

Julkaistu: 13.3.2019 1:49

Portugalilainen viimeisteli kolme maalia Atletico Madridin verkkoon.

Juventus ei ollut ennen tiistaita onnistunut koskaan nousemaan eurocupien kotiotteluissa kahden maalin takaa-ajoasemasta jatkoon.

Toisaalta Cristiano Ronaldo, 34, ei ole koskaan aiemmin ole ollut johtamassa torinolaisten hyökkäystä.

Portugalilainen iski uransa kahdeksannen hattutempun Mestarien liigassa, kun Juventus kaatoi Atletico Madridin 3–0 ja eteni neljännesvälieräparista jatkoon yhteismaalein 3–2.

Viisi kertaa maailman parhaaksi pelaajaksi valittu Ronaldo puski Atleticon verkkoon kaksi maalia. Kolmannen osumansa hän laukoi ottelun lopussa rangaistuspotkusta.

– Tämän oli tarkoitus olla erityinen ilta, ja se oli. Ei ainoastaan minun maalieni takia vaan osoittamamme asenteen johdosta. Tällaista mentaliteettia tarvitaan, jos aikoo voittaa Mestarien liigan, hän totesi.

Cristiano Ronaldo puskee 2-0-johtomaalin Atletico Madridin verkkoon.

– Tästä syystä Juventus hankki minut tänne. Auttamaan asioissa, joita he eivät ole koskaan aiemmin tehneet.

Atletico oli pitänyt maalinsa puhtaana neljässä edellisessä Mestarien liigan ottelussa. Ronaldon pääpelivoima ja Federico Bernardeschin keskitykset olivat kuitenkin tällä kertaa liikaa espanjalaisille.

– Atletico on todella kova vastustajajoukkue, mutta myös me olemme vahvoja. Todistimme, että ansaitsimme jatkopaikan, tiivisti Ronaldo.

Vierasjoukkueen päävalmentaja Diego Simeone myönsi Juventuksen paremmuuden.

– On onniteltava vastustajia, kun he pelaavat tuollaisen pelin ja oma joukkue lyötiin. Teimme paljon virheitä, varmasti, mutta tarkoitan itseäni enkä pelaajia. He olivat parempia taktisesti ja kakkospalloissa. Siksi he voittivat pelin.

Torinolaiset etenivät kilpailussa kahdeksan parhaan joukkoon.

Lähde: Reuters

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?