Maaliviivateknologia toimi Mestarien liigassa – ihmepelastus olikin Cristiano Ronaldon maali - Mestarien liiga - Ilta-Sanomat

Maaliviivateknologia toimi Mestarien liigassa – ihmepelastus olikin Cristiano Ronaldon maali

Cristiano Ronaldo juhli toista osumaansa Atléticon verkkoon.

Julkaistu: 12.3.2019 23:30, Päivitetty 13.3.2019 0:22

Atlético Madridin maalivahti Jan Oblak luuli jo tehneensä loistopelastuksen. Sitten erotuomari Björn Kuipersin ranteessa piippasi.

Jan Oblak oli saanut kätensä pallon tielle millimetrejä liian myöhään. Cristiano Ronaldon ylänurkkapusku oli käynyt kokonaan verkossa.

Kukaan kentällä ei huomannut osuman syntyä, mutta maaliviivateknologia toimi. Erotuomari Björn Kuipersin ranteeseen tuli viesti maalista, ja hän vihelsi pallon keskiympyrään.

48. minuutilla tullut maali oli Ronaldon illan toinen. Hän pukkasi osuman myös 27. minuutilla.

Ronaldo viimeisteli hattutemppunsa 86. minuutilla pilkulta. Rangaistuspotku tuomittiin, kun Atléticon Angel Correa tönäisi Juventuksen Federico Bernardeschin hölmösti nurin rankkarialueella.

Mestarien liigan kaikkien aikojen paras maalintekijä Ronaldo kasvatti kauden maalimääränsä neljään. Yhteensä hän on osunut peräti 124 kertaa Mestarien liigassa.

3–0-voittonsa ansiosta Juventus selvisi puolivälieriin yhteismaalein 3–2.

Illan toisessa neljännesvälierässä Manchester City murskasi Schalken peräti 7–0. City meni jatkoon yhteismaalein 10–2.

Mestarien liigan puolivälieriin ovat nyt raivanneet tiensä Ajax, Tottenham, Manchester United, Porto, Juventus ja Manchester City.

Loput kaksi jatkajaa selviävät keskiviikkona, jolloin Bayern München kohtaa Liverpoolin ja Barcelona Lyonin.