Real Madridissa raju yhteenotto Ajax-tappion jälkeen –  Sergio Ramos ilmoitti olevansa valmis lähtemään

Julkaistu:

Jalkapallo
Florentino Perez ja Sergio Ramos ottivat rajusti yhteen Mestarien liigassa kärsityn Ajax-tappion jälkeen, madrilaismedia kertoo.
Espanjalaisessa jalkapallojätissä Real Madridissa on kuohunut rajusti tiistai-iltana Ajaxille kärsityn 1–4-nöyryytyksen jälkeen, Marca ja AS kertovat.

Kumpikin laajalevikkinen madridilaislehti kertoo, että seuran puheenjohtaja Florentino Perez ja joukkueen kapteeni Sergio Ramos ajautuivat sanaharkkaan Bernabeu-stadionin sisätiloissa ottelun jälkeen.

Tilanne tiivistyi, kun Perez haukkui pelaajia sitoutumisen puutteesta ja moitti muun muassa näitä liian usean vapaapäivän pitämisestä. Ramos, joka oli toisesta osasta Ajaxia vastaan pelikiellossa, puolusti joukkuetta ryöpytyksessä.

Kun Ramos sanoi, että vastuu kuuluu seuran johdolle, joka on koonnut joukkueen väärin, Perez hermostui ja ilmoitti lehtien mukaan, että antaa Ramosille lähtöpassit seurasta.

– Selvä. Lyö rahat pöytään ja häivyn, Ramosin kerrotaan vastanneen.

Välikohtausta todisti koko Real Madridin joukkue.

Ramosin sopimus on voimassa kesään 2020 asti.
Real Madrid kohtaa Valladolidin vieraissa sunnuntaina. Marcan ja AS:n mukaan joukkueen päävalmentajan Santiago Solarin asemaa pohditaan seuraavan kerran maanantaina.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt