Romelu Lukaku iski kaksi maalia – Manchester United taistelee jatkopaikasta, Porto ja Roma kamppailevat tasaisesti

Julkaistu:

mestarien liiga
Manchester United meni tauolle johdossa.
Manchester United on 2–1-vierasjohdossa jalkapallon Mestarien liigan neljännesvälieräpelissä PSG:tä vastaan, kun ottelusta on takana avauspuoliaika.

Romelu Lukaku vei manchesteriläiset johtoon toisella peliminuutilla PSG:n Thilo Kehrerin pahan harhasyötön jälkeen. Juan Bernat viimeisteli takatolpalta tasoituksen 12. peliminuutilla Kylian Mbappen syötön jälkeen.

Lukaku vei ManUn uudestaan johtoon, kun ottelua oli takana 30 minuuttia. Osuma syntyi PSG:n maalivahdin Gianluigi Buffon pudotettua pallon eteensä ja Lukakun ehdittyä ensimmäisenä paikalle.

PSG voitti otteluparin avausosan Manchesterissä 2–0, joten se on kiinni jatkopaikassa yhteismaalein 3–2. Pariisilaiset ovat hallinneet sateessa pelattavaa ottelua, mutta vieraat ovat käyttäneet pariisilaisten pahat puolustusvirheet tehokkaasti hyväkseen.

Toisessa neljännesvälieräparissa Porto ja AS Roma ovat 1–1-tilanteessa. Francisco Soares vei kotijoukkueen johtoon 26. minuutilla, ja Daniele De Rossi tasoitti rangaistuspotkusta avausjakson lopussa.

AS Roma voitti avausosan kotonaan 2–1, joten se on menossa jatkoon yhteismaalein 3–2.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt