Mestarien liiga

Liverpoolille sokkihoitoa Belgradissa

Julkaistu:

Mestarien liiga
Voitto oli Red Star Belgradille ensimmäinen Mestarien liigassa 26 vuoteen.
Englannin Valioliigassa syksynsä tappiotta taivaltanut Liverpool koki kovia eurokentillä tiistaina, kun Belgradissa vieraitaan isännöinyt Punainen Tähti vei Mestarien liigan C-alkulohkon pelin 2–0. Maalit viimeisteli Milan Pavkov.

24-vuotias hyökkääjä Pavkov puski uransa ensimmäisen euromaalin 22. minuutilla, ja seitsemän minuuttia myöhemmin hän veti voimalla 2–0-sokkijohdon. Jo ennen Pavkovin maaleja Punaisella Tähdellä oli parikin hyvää paikkaa, Liverpoolilta puolestaan Daniel Sturridge tuhlasi tekopaikan.

Toisella puoliajalla Liverpool piti palloa yli 80-prosenttisesti ja sai pelivälineen kahdesti maalipuihin, mutta 55-tuhatpäisen ja fanaattisen kotiyleisön edessä pelannut Tähti ja maalivahtinsa Milan Borjan kestivät. Näin Liverpoolille toinen tappio neljästä pelistä C-alkulohkossa, ja se menettää lohkon kärkipaikan myöhäisotteluna pelattavan Napoli–PSG-kohtaamisen päätyttyä.

Punainen Tähti nousi kahden pisteen päähän Liverpoolista, joten lohko on auki ennen kahta viimeistä kierrosta. Voitto oli belgradilaisseuralle ensimmäinen Mestarien liigassa 26 vuoteen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

A-alkulohkon varhaispelissä belgialainen Club Brugge haki peräti 4–0-voiton Monacon vieraana. Hyökkääjä Hans Vanaken teki kaksi maalia ja Wesley sekä Ruud Vormer osuivat kerran vieraille. Tappio oli Monacon kaikkien aikojen suurin kotieuropeleissä, ja jätti seuran keikkumaan jo jatkopeleistä putoamisen partaalle.

Monacon valmentajaksi lokakuussa astunut Thierry Henry ei ole voittanut yhtään viidestä ottelustaan Monaco-käskyttäjänä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt