Mestarien liiga

Huima nousu! Salzburg hukkasi kotona kahden maalin johdon ja putosi Mestarien liigasta

Julkaistu:

Mestarien liiga
Crvena Zvezda nousi kahden maalin takaa-ajosta Mestarien liigan lohkovaiheeseen.
Kahden maalin johtoasema kotona ei riittänyt FC Salzburgille seurahistorian ensimmäiseen paikkaan Mestarien liigan lohkovaiheessa. Energiajuomajätti Red Bullin rahoittama itävaltalaisseura joutuu jälleen kerran tyytymään Euroopan liigaan, sillä Crvena Zvezda nousi toisen jakson pikaosumilla tasoihin ja jatkoon.

Israelilaishyökkääjä Munas Dabbur oli pitkään kiinni sankarin viitassa. Hän iski ottelun avausosuman aivan ensijakson lopussa ja teki toisen pian tauon jälkeen rangaistuspotkusta.

65. minuutin kohdalla alkoi kuitenkin tapahtua, kun Ben Nabouhane pääsi vapaasti jatkamaan takatolpalta kavennusosuman. Vain minuuttia myöhemmin kroatialaisaustralialainen Milos Deganek rankaisi rangaistusalueella ja ohjasi pallon verkkoon.

Salzburg painoi rajusti päälle loppuajan muttei onnistunut maalinteossa. Vielä lisäajalla sille aukesi kaksi loistopaikkaa, mutta maalivahti Milan Borjan oli terävänä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Vuonna 1991 Euroopan cupin mestaruutta juhlinut Crvena Zvezda ei ole koskaan aiemmin selvinnyt lohkovaiheeseen, kun turnaus on tunnettu Mestarien liigan nimellä.

Jasse Tuomisen BATE Borisov jatkaa europelejään Euroopan liigassa, sillä PSV jyräsi kotonaan 3–0-voittoon ja jatkoon yhteismaalein 6–2. Tuominen pelasi 51 minuuttia.

Kreikassa Benfica murensi PAOKin ihmeen murjomalla isännät 4–1. Benfica eteni jatkoon yhteismaalein 5–2.

Keskiviikon tulokset:

FC Salzburg–Crvena Zvezda 2–2
Crvena Zvezda jatkoon yhteismaalein 2–2

PSV–BATE Borisov 3–0
PSV jatkoon yhteismaalein 6–2

PAOK–Benfica 1–4
Benfica jatkoon yhteismaalein 5–2.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt