Mestarien liiga

HJK:lla suotuisa arpaonni europeleissä – tässä mahdolliset vastustajat seuraaville kierroksille

Julkaistu:

Mestarien liiga
Ainoana suomalaisjoukkueena europeleissä mukana oleva HJK pelaa keskiviikkona Bate Borisovia vastaan.
Euroopan jalkapalloliitto Uefa arpoi maanantaina kaaviot sekä Mestarien liigan että Euroopan liigan kolmannelle karsintakierrokselle.

Mestarien liigan toisella karsintakierroksella valkovenäläisen Bate Borisovin kohtaavalla HJK:lla oli hyvä arpaonni. Mikäli HJK etenee jatkoon otteluparista, se kohtaa seuraavaksi joko azerbaidzhanilaisen FK Karabahin tai albanialaisen Kukësin.

Karabah pelasi viime kaudella maansa historian ensimmäisenä joukkueena Mestarien liigan lohkovaiheessa. Se on kuitenkin ennakolta heikompi kuin moni muu 3. karsintakierroksen joukkue. Kukësi ei puolestaan ole niittänyt menestystä eurokentillä.

Jos HJK häviää Batelle, se jatkaa pelejään Euroopan liigan 3. karsintakierroksella, jossa vastaan asettuu joko pohjoisirlantilainen Crusaders tai slovenialainen Olimpija Ljubljana. Kumpikaan niistä ei ole pelannut eurocupien lohkovaiheessa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

HJK–Bate-otteluparin 1. osa pelataan keskiviikkona Valko-Venäjällä. Toinen osaottelu pelataan Helsingissä keskiviikkona 1. elokuuta.

ISTV näyttää HJK:n kotiottelun Ruutu-palvelussaan.

Mestarien liigan lohkovaiheeseen päästäkseen HJK:n pitää voittaa Baten lisäksi vielä kaksi seuraavaa vastustajaansa. Euroopan liigan 3. kierrokselta voittajat puolestaan etenevät viimeiselle karsintakierrokselle pelaamaan paikoista lohkovaiheeseen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt