Mestarien liiga

Löysivätkö lääkärit syyn mokiin? Liverpoolin maalivahdin karmeat virheet Mestarien liigan finaalissa asettuivat uuteen valoon

Julkaistu: , Päivitetty:

mestarien liiga
Mestarien liigan loppuottelussa kohuttiin Loris Kariusin mokista. Saksalaismaalivahdin virheille saattoi löytyä syy: aivotärähdys, jonka hän sai ottelussa.
Liverpoolin maalivahti Loris Karius sai toukokuun lopulla pelatussa Mestarien liigan loppuottelussa aivotärähdyksen.

Näin kertovat päävammoihin erikoistuneet lääkärit Ross Zafonte ja Lenore Herget bostonilaisesta Massaschusetts General Hospitalista, jossa Kariusta tutkittiin viisi päivää ottelun jälkeen.

Sairaalan verkkosivuilla julkaistiin tiedote, jossa lääkärit kertoivat tutkimuksistaan ja niiden lopputuloksesta maalivahti Kariusin luvalla.

Liverpool hävisi Real Madridille 1–3. Ottelun antisankari oli Karius, joka päästi taakseen kaksi helppoa maalia.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Tieto aivotärähdyksestä on silti asettanut ottelun tapahtumat ja Kariusin virheet uuteen valoon. Real Madridin puolustaja Sergio Ramos törmäsi rajusti kyynärpäällään Kariusin päähän hieman ennen Real Madridin avausmaalia – Karim Benzeman halpaa osumaa, joka syntyi Kariusin heitettyä pallon suoraan päin Benzemaa.

Ramos oli Kariusin ja kaksi maalia laukoneen Gareth Balen ohella ottelun puhutuimpia hahmoja. Espanjalainen oli avausjaksolla aiheuttamassa Liverpoolin supertähden Mohamed Salahin loukkaantumista. Se käänsi pelin, jota punaiset olivat hallinneet.

Real Madridille ja Ramosille Mestarien liigan voitto oli jo kolmas perättäinen. Ramos otti roolia myös viime vuoden loppuottelussa, jossa hän filmasi Juventuksen Juan Cuadradolle punaisen kortin, kun Real oli 3–1-johdossa muutama minuutti ennen loppua.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt