Mestarien liiga

Tiistain Mestarien liigassa jännitysnäytelmä – pystyykö Juventuksen puolustus pysäyttämään tulikuuman Harry Kanen?

Julkaistu:

Mestarien liiga
Loistavasta puolustuksestaan tunnettu torinolaisseura kohtaa kotonaan Tottenhamin.
Huippupuolustus vastaan tähtihyökkääjä. Siinä tiivistettynä lähtökohdat Juventuksen ja Tottenhamin kohtaamiseen Mestarien liigan ensimmäisellä pudotuspelikierroksella.

Kotijoukkue Juventuksen puolustus on tunnetusti timanttia. Alkukauden pienien vaikeuksien jälkeen joukkue on taas tiivistänyt takalinjansa mestarillisesti: viimeiseen 16 otteluun Juventus on päästänyt vain yhden maalin.

Komeaa putkea ei häirinnyt edes lihasvammasta kärsineen maalivahtilegenda Gianluigi Buffonin vajaan puolentoista kuukauden mittainen sairausloma.

Buffon palasi tolppien väliin helmikuun alussa, ja alla on jo kaksi nollapeliä. Yhteistyö toppareina loistavien Giorgio Chiellinin ja Medhi Benatian kanssa toimii mainiosti.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Puolustuksen huippupelien pitää jatkua, mikäli Juventus aikoo pysäyttää kuumaakin kuumemman Harry Kanen. Tottenhamin hyökkääjä on ollut hurjassa lennossa läpi kauden. Hän johtaa Valioliigan maalipörssiä 23 osumallaan ja on Mestarien liigassakin osunut jo kuudesti.

– Sanon aina, että haluan testata itseäni maailman parhaita puolustuksia vastaan. Tämä on ehdottomasti yksi sellainen, Kane kommentoi eilisessä lehdistötilaisuudessa.

Illan ottelusta on ennakoissa pedattu Kanen ja aggressiivisesta pelityylistään tunnetun Chiellinin taistelua. Italialaistähti ei kuitenkaan halunnut nostaa itseään jalustalle.

– Kanen kaltaista pelaajaa ei pysty pysäyttämään yksin. Olen kiinnostunut ainoastaan siitä, että Juventus pysäyttää Tottenhamin. Tottenham on paljon enemmän kuin Kane, Chiellini totesi.

Illan toisessa Mestarien liigan ottelussa piskuinen Basel saa vastaansa kohti Valioliigan mestaruutta marssivan Manchester Cityn.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt