Mestarien liiga

Venäläisseuralla kohtalonottelu Mestarien liigassa – lääkäri kielsi pelaajilta seksin: ”Toimii vain naisilla”

Julkaistu:

mestarien liiga
Moskovan Spartakin pelaajien pitäisi olla täynnä virtaa keskiviikkona Liverpoolissa.
Moskovan Spartak yrittää kivuta jatkoon Mestarien liigan E-lohkosta keskiviikkona. Tehtävä on vaikea, sillä Spartak joutuu lohkokärki Liverpoolin vieraaksi. Venäläisjoukkue on ottanut kaikki keinot käyttöön ottelun alla. Joukkueen lääkäri, kardiologi Viktoria Gamejeva, on kieltänyt pelaajia harrastamasta seksiä ennen ottelua.

– Lääketieteellisestä näkökulmasta seksin energiaa stimuloiva vaikutus toimii vain naisilla. Esimerkiksi vapaaottelussa nainen voisi otella vaikkapa 5–10 minuuttia seksin harrastamisen jälkeen ja hän ottelisi normaalia paremmin, Gamejeva kertoi Daily Mirrorin mukaan.

Miehille vaikutus on päinvastainen.

– Miesten tulisi välttää seksin harrastamista pari-kolme päivää ennen jalkapallo-ottelua.
Jos alkulohkossa kolmantena oleva Spartak voittaa keskiviikkoillan ottelun, se nousee tasapisteisiin Liverpoolin kanssa. Tässä tapauksessa Spartak menisi englantilaisjoukkueen ohi lohkossa keskinäisten ottelujen pisteiden perusteella. Moskovalaisten edellä on myös espanjalainen Sevilla.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Jos Sevilla kaataa vieraskentällä slovenialaisen Mariborin ja Spartak Liverpoolin, niin Liverpool putoaa Mestarien liigasta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt