Jalkapallo: Carlo Ancelotti tyytyväinen Chelsean nuorukaisiin - Mestarien liiga - Ilta-Sanomat

Carlo Ancelotti tyytyväinen Chelsean nuorukaisiin

Daniel Sturridge oli yksi Chelsean onnistuja.

Julkaistu: 24.11.2010 9:25

Nuorukaisten pirteä pelaaminen ilahdutti Chelsean valmentajaa Carlo Ancelottia, joka oli sangen tyytymätön joukkueen esitykseen erityisesti ensimmäisellä puoliajalla Mestarien liigassa Zilinaa vastaan.

Chelsea piristyi toiselle puoliajalle ja voitti ottelun 2-1. Se jatkaa lohkon F kärjessä pistemenetyksittä.

- Jos pelaamme niin kuin ensimmäisellä puoliajalla (hitaasti), meidän on mahdoton voittaa Mestarien liigaa, Ancelotti sanoi.

Daniel Sturridge, 21, teki tasoituksen. Toisella puoliajalla pelasivat edukseen myös 17-vuotias Josh McEachran, 19-vuotias Jeffrey Bruma ja 20-vuotias Patrick van Aanholt. Florent Malouda varmisti Chelsean voiton.

Ancelottin tulevaisuus Chelseassa on muuttunut epävarmaksi viimeaikaisen vaisuuden takia. Hän vaihtoi kuusi pelaajaa joukkueesta, joka hävisi lauantaina Birminghamille. Lisäksi joukkueesta olivat loukkaantumisten takia poissa maajoukkuetason John Terry, Frank Lampard ja Michael Essien.

- Olin hyvin tyytyväinen nuorten esitykseen ylipäätään.

Valmentajaa lämmitti erityisesti luovan McEachranin panos. McEachern on vielä hento 17-vuotiaitten maajoukkueen pelaaja, joka on ollut Chelseassa 8-vuotiaasta.

- Hän on valmis pelaamaan, mutta hänen on kasvettava ja kehityttävä, Ancelotti kehui.

Van Gaal kimmastui

Bayern Münchenin valmentaja Louis van Gaal suomi joukkuetta, kun se hukkasi 2-0-taukojohdon ja hävisi 2-3 AS Romalle. Van Gaal valitteli, että Bayern on ollut tällä kaudella liian hauras. Bundesliigassa Bayern on kaukana kärjestä.

- Oli uskomatonta, kuinka annoimme Romalle peliotteen toisella puoliajalla, van Gaal sanoi.Roma muutti pelitavan tauolla, mutta se ei van Gaalin mukaan ollut ongelma, vaan se, että Bayern hävisi aivan liikaa palloja ja antoi liian monta mahdollisuutta vastustajalle.

- Luovutimme jälleen kerran ihan samalla lailla kuin teimme Mönchengladbachia ja Leverkusenia vastaan. Meidän on löydettävä keino päästä tavasta eroon.

Van Gaal näkee yhdeksi ongelmista keskittymisen puutteen. Roma kiitti ja vyöryi voittoon vastahyökkäyksillä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?